Izvor: Tanjug
05.10.2022 u 12:09
0

UHAPŠEN ČLAN KRIMINALNE GRUPE: Policija zaplenila veliku količinu heroina!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su I. D. (41) iz Beograda, pripadnika organizovane kriminalne grupe, i zaplenili četiri kilograma heroina, sedam kilograma smese paracetamola i kofeina, digitalnu vagicu za precizno merenje i druge predmete namenjene za prodaju opojne droge.

I. D. je pripadnik organizovane kriminalne grupe, čiji su organizator i dva člana u julu uhapšeni u Beogradu. kada je, takođe, pronađeno četiri kilograma heroina koji je transportovan kamionom iz Turske, saopštio je MUP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Srbin, Makedonac i četiri Hrvata uhapšeni u Hrvatskoj, sumnja se da su krijumčarili heroin u Hrvatsku i potom ga prodavali!

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Tužilaštvu za organizovani kriminal zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, udruživanje radi vršenja krivičnih dela i krijumčarenje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter