Izvor:
21.07.2017 u 21:46
0

UHAPŠEN ZBOG NAPADA NA POLICAJCA!

Policija u Beogradu uhapsila je M. B. (34), osumnjičenog da je četvrtak u ulici Nedeljka Gvozdenovića napao i povredio saobraćajnog policajca S. S. (36), saopšteno je iz MUP-a.

Incident se dogodio kada je policajac na službenom motociklu prišao zaustavljenom vozilu "bmv" u kojem je na mestu suvozača bio M. B. i tražio da pomere vozilo koje je ometalo odvijanje saobraćaja, a M. B. je počeo da vređa policajca, potom je izašao iz vozila, fizički ga napao i zatim pobegao.

Osumnjičenom M. B., po nalogu nadležnog tužilaštva određeno je zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Policajac S.S. prevezen je u Kliničko bolnički centar Zemun, gde su mu konstatovane lake telesne povrede.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter