Izvor:
16.08.2017 u 20:08
0

UMALO TRAGEDIJA NA ŽABLJAKU: Maloletnik iz Srbije izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su povređene četiri osobe!

Četiri osobe povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se, prilikom sletanja sa puta "audija" beogradskih registarskih oznaka, dogodila jutros oko tri sata u mestu Borje, na putu Žabljak-most na Tari.

Vozilom je upravljao državljanin Srbije, maloletni V. B. (17) koji je ostao nepovređen. Vozilima hitne pomoći u pljevaljsku bolnicu prevezene su Žabljačanke M. D, M. D. i D. K, a potom u Prijepolje prevezen je peti učesnik nezgode, državljanin Srbije Đ. K. koji, kao i vozač, boravi na Žabljaku odakle im je poreklo.

Iz hitne pomoći nam je saopšteno da su M. D, M. D. i Đ. K. lakše povređeni dok je D. K. zbog povreda vratnog dela kičme transportovana u Klinički centar Crne Gore.

Vozilo u kome su se nalazili učesnici nezgode, na kritičnom mestu prešlo je preko trake namenjene kretanju vozila iz suprotnog smera i prednjim delom udarilo u kamenito uzvišenje. Od siline udara vozilo se odbilo i, bez prevrtanja, vratilo se preko celog puta i zadnjim delom udarilo u tlo, kada se zaustavilo.

Na licu mesta vidljivi su tragovi kočenja, polomljeni delovi i prosuto ulje. Zbog uviđaja koji su, po ovlašćenju ODT iz Pljevalja, obavili pripadnici žabljačke policije saobraćaj je bio u prekidu do osam časova, što je uzrokovalo formiranje dugih kolona iz oba pravca.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter