Izvor:
24.03.2018 u 22:47
0

UŽAS KOD MLADENOVCA: Posle svađe oko šahafiguricom izbio oko drugu!

Dragutin je povukao već odigran potez, Ivan ga je ošamario, a ovaj je zgrabio figuricu i unakazio ga za ceo život.

Dragutin M. (58) iz Međulužja kod Mladenovca uhapšen je pošto je posle svađe oko šahafiguricom izbio oko drugu Ivanu M. (38). Bizarni i krvavi obračun odigrao se u šahovskom klubu u Mladenovcu. Dragutin je povukao već odigran potez, Ivan ga je ošamario, a ovaj je zgrabio figuricu i unakazio ga za ceo život, piše Informer.

Dragutinu je posle hapšenja u ponedeljak određen pritvor do 30 dana, a tereti se za nanošenje teških povreda. Do tuče u šahovskom klubu u Ulici kralja Petra u centru Mladenovca došlo je u ponedeljak, 19. marta, nešto posle 20 sati.

Prema izjavama očevidaca, Dragutin i Ivan su te večeri sedeli i igrali partiju šaha, kao i mnogo puta do tada. Obojica su, pritom, i pili alkohol. U jednom trenutku, kada su već bili pripiti, iznenada je došlo do svađe.

Kako su izjavili svedoci, svađa je izbila jer je Dragutin napravio potez, ali onda ga je povukao, što je razbesnelo Ivana.

UVREDE, ŠAMAR, PA UDARAC U OKO

– Posle kraće svađe i razmene uvreda, Ivan je ošamario Dragutina, a ovaj je zgrabio jednu šahovsku figuru i njom ga silovito udario pravo u oko. Nesrećni Ivan je vrisnuo od bola, krv je liptala, a očevici su u šoku poskakali. Pozvani su policija i Hitna pomoć, ali lekari nisu mogli da mu spasu oko. Policajci su uhapsili Dragutina i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega mu je, na zahtev tužioca, određen pritvor do 30 dana – objašnjava sagovornik upoznat sa istragom.

Stanari zgrade u kojoj se nalazi klub navode da je klub otvoren samo povremeno i to uglavnom u večernjim satima.

– Tu mahom svraćaju penzioneri, ali ima i mlađih ljudi, koji tu dolaze da igraju šah i piju jeftino piće. Ranije tu nikad nije bilo incidenata, a niko nije ni slutio da bi neko bio u stanju svom drugu da izvadi oko zbog obične šahovske partije. U ponedeljak uveče, kad se desio taj incident, nisam ni znao da je neko u tom klubu unakažen. Video sam Hitnu pomoć, ali mislio sam da je nekom pozlilo. Tek sutradan sam saznao šta se desilo – kaže stanar zgrade.

PRGAV I NASILAN

Meštani Međulužja, odakle je Dragutin, nisu znali da je on unakazio svog prijatelja.

– Ne mogu da verujem, iako je Dragutin pijanac i veoma prgav i nezgodan čovek – rekla je jedna meštanka Međulužja.

Kako se nezvanično saznaje u policiji, Dragutin je dobro poznat mladenovačkoj policiji i to uglavnom po nasilničkom ponašanju.

– Privođen je zbog tuča, nanošenja teških i lakih telesnih povreda i porodičnog nasilja. Zbog nasilja u porodici je i osuđivan – tvrdi sagovornik iz policije.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/Aktuelno/net, Twitter/RTS_Vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter