Izvor: Tanjug
09.04.2023 u 11:37
0

UŽAS KOD VUČITRNA: Dečak preminuo od posledica ranjavanja!

U selu kod Vučitrna petogodišnje dete je preminulo od posledica ranjavanja vatrenim oružjem, saopštila je policija u Prištini.

Nije navedeno više detalja o smrti petogodišnjaka, osim da su u subotu popodne oko 17.10 iz hitne pomoći bolnice u Vučitrnu obavešteni da je na lečenje prevezeno petogodišnje muško dete, povređeno iz vatrenog oružja.

– Od posledica povreda dečak je preminuo oko 18.35 časova. Na mestu događaja, u jednom selu kod Vučitrna, pronađena je čaura i patrona, a na udaljenosti od oko 56 metara od mesta događaja pronađen je pištolj koji je oduzet –  navedeno je u saopštenju policije.

KRENULI U NAPADE NA MANASTIRE: Albanski ektremisti napali manastir Svetog Jovana u Velikoj Hoči na KiM!

Navodi se da se slučaj istražuje, a da je telo poslato na obdukciju u Prištinu. Kako Tanjug nezvanično saznaje, dete je stradalo u dvorištu kuće u kojoj je živelo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter