Izvor: informer
20.09.2021 u 12:10
0

UŽAS U KRAGUJEVCU – GRAĐANI U PANICI! Pacijent mačetom napao Hitnu pomoć, izolovao se i PRETI SAMOUBISTVOM

Ekipa kragujevačke Hitne pomoći napadnuta je jutros u naselju Ždraljica, pošto je na njih pacijent potegao mačetu a potom se zabarikadirao i preti samoubistvom.

Kako je medijima rekla direktorka Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Gordana Đokić, oko 8.45 su primili poziv stanovnika tog naselja da u obližnjem dvorištu leži čovek bez svesti.

PROČITAJTE JOŠ:  PRIVEDEN SLOBA SNAJPER: Sumnja se da je u iznajmljenom stanu pretukao ženu!

– Pošto je Hitna pomoć počela da ga oporavlja, on je skočio na njih i potegao mačetu. Članovi ekipe su uspeli da pobegnu iz kuće bez povreda a pacijent se zatim zabarikadirao i preti da će da se ubije, rekla je direktorka.

Dodala je da je policija na mestu incidenta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter