Izvor: kurir.rs
28.11.2023 u 12:14
0

VLASNIK RADNJE REZAO PLINSKU BOCA PA TEŠKO POVREĐEN U EKSPLOZIJI: Razvalili vrata pajserima u radionici

Milan Čekićević (57), vlasnik zanatske radnje u užičkom selu Karan, teško je povređen u eksploziji u garaži njegove kuće.

Eksplozija se dogodila u ponedeljak oko 15.30 časova, kada je Milan rezao plinsku bocu. Pritom je zadobio teške povrede u vidu velikih opekotina.

Odmah je prebačen u užičku bolnicu gde mu je ukazana neophodna pomoć, a prema rečima direktora bolnice, zbog težine povreda prebačen je u Urgentni centar u Beograd.

– To je bilo u toj njegovoj radionici u kući. Eksplozija je bila toliko jaka da se čula u prečniku od 2 kilometra. Popucali su prozori na radionici, a vrata su se zablokirala, da su morali pajserima da ih odvaljuju – kažu komšije.

U kući, na spratu, bila je njegova supruga, koja čim je čula eksploziju odmah strčala do radionice.

– Nije mogla da uđe dok nisu odvalili vrata. Čovek je baš mnogo izgoreo. Možete da zamislite kako je to bilo kada su mu patike sagorele – dodale su komšije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter