Izvor: KURIR
18.10.2022 u 11:55
0

VOZIO BEZ DOZVOLE I IZAZVAO SAOBRAĆAJKU: U tragičnoj nesreći stradao njegov maloletni prijatelj!

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Andreja A. (22) zbog sumnje da je 23. decembra 2020. godine vozeći automobil bez vozačke dozvole, brzinom većom od dozvoljene, izazvao saobraćajnu nezgodu u blizini Hipodroma, u kojoj je život izbubio njegov 16-godišnji prijatelj, koji je sedeo na mestu suvozača.

Andrej A. se tereti za krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Optužnica je potvrđena rešenjem Višeg suda u Beogradu, na koje odbrana ima pravo da uloži žalbu u roku od 3 dana Apelacionom sudu u Beogradu.

– Sumnja se da je do saobraćajne nezgode došlo kada je “mini cooper”, koji je vozio osumnjičeni, krećući se brzinom većom od propisane za naseljena mesta, od oko 95 km/h, u fazi izlaska vozila iz krivine, izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u suprotnu saobraćajnu traku, gde se sudario sa vozilom “Dacia Sandero”, kojim je upravljao M.M.- saopšteno je iz tužilaštva.

STRAVA KOD PRIBOJA: Mladić NASTRADAO U UDESU dok se vraćao sa svadbe!

Nastradali mladić, kao ni osumnjičeni, koji je takodje zadobio povrede u ovoj saobraćajnoj nezgodi, nisu tom prilikom bili vezani.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter