Izvor: bsc happy portal
23.02.2023 u 11:36
0

ŽARKO POPOVIĆ NA TV HAPPY O UBIJENOJ DEVOJČICI (2): Svi se pravimo pametni kada se desi ovakva NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA!

Devojčica je preminula u utorak oko 18 sati, a sumnja se da je tučena i dan ranije

Javnost   je jako potresla tragedija devojčice od samo dve godine.

Policija u Zaječaru uhapsila M. N. (25) zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju pastorku, a lisice su stavljene i devojčicinoj mami J. T. (23)

ZAVRŠENA OBDUKCIJA UBIJENE DEVOJČICE IZ ZAJEČARA: Dete imalo povrede glave i rascep jetre

Žarko Popović, bivši načelnik Odeljenja za krvne delikte gostujući  na TV HAPPY  kazao je:

 

-Ovo je jedan akt nasilja bez presedana. Imao sam jedan slučaj kada je majka narkoman stavila dete u mikrotalasnu pećnicu pod izgovorom da je detetu bilo hladno. Drugi put vidim  ovako nešto, da neko na takav način ubije psihofizički nezrelu osobu. Čim je njoj  pukla jetra znači da je udarao po stomaku. Da li je on to uradio pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci to ne umanjuje njegovu krivičnu odgovornost. Važno je sačekati nalaze sudske medicine. Trebalo bi dokazati da li je imao umišljaj da ubije dete ili je to uradio u posebnom psihičkom stanju.

Stručnjak dalje kaže:

-Moje mišljenje za njegovo ponašanje je čista posledica oholosti i bahatosti jednog čoveka koji je ušao u odnos saženom  koja mu je donela troje dece. Verovatno su mu smetali.  Najmanje dete je ostalo kod nje,a ostalih dvoje su bili kod dede. U malim mestima se svi znamo i onda se prećutkuje. Mi uvek delujemo po posledicama. Hajde da uradimo nešto pre nego se desi ovakva nezapamćena tragedija.

Žarko je naglasio kako mi uvek delujemo po posledicama. Apeluje da se uradi nešto pre nego se desi ovakva tragedija. Kazao je da više nije ni važno da znamo kako očuh i majka sada izgledaju. To je trebalo ranije da se zna.

-Mi smo takvi ljudi. Velika naša odlika je licemerstvo. Ljude koji prijave nasilje tretiramo kao cinkaroše,  dodao je Žarko Popović na TV HAPPY.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter