Izvor:
17.02.2017 u 19:47
0

Zavodnica iz pakla: UCENJIVALA BIZNISMENA SEKSI SNIMKOM, SAD SE BACILA NA ĆAZIMA!

Novosađanka Ivana K. (28), koja je prošle godine uhapšena zbog sumnje da je ucenjivala biznismena iz Kraljeva, bacila je oko na poznatog zavodnika, Albanca Ćazima Osmanija, otkriva Kurir.

Po Beogradu i Novom Sadu uveliko se priča da su Ćazim i Ivana, koja je u međuvremenu puštena iz pritvora, u navodnoj vezi, a fotografija do koje je Kurir došao u posed samo je potvrdila te navode.

– Ivana i Ćazim su fotografisani u jednom noćnom klubu, u kom su se ponašali više nego prisno, jer mu je Ivana veći deo vremena sedela u krilu. Ovaj biznismen je inače poznat kao zavodnik koji je osvojio polovinu srpske estrade. Ona mu se sve vreme nabacivala – priča dobro obavešten izvor Kurira.

Hapšenje u restoranu

Podsetimo, Ivana je s drugaricama Teodorom Ć. i Jelenom R. uhapšena u decembru 2016. u jednom beogradskom restoranu. Ona je s drugaricama privedena prilikom uzimanja 5.000 evra od Kraljevčanina (40) koga su ucenjivale snimkom seksualnog odnosa s jednom od njih, kojoj je inače već bio isplatio više od 30.000 evra.

Kako je Kurir već pisao, Teodora i Ivana puštene su iz pritvora, u kom su provele dve nedelje. Krivično vanraspravno veće prihvatilo je žalbe njihovih branilaca, pa su izašle iz Centralnog zatvora, ali zabranjeno im je da prilaze, sastaju se i komuniciraju sa svedocima. Trećeosumnjičena Jelena R. ranije je puštena iz pritvora.

Inače, albanski biznismen godinama je u turbulentnoj vezi s crnogorskom manekenkom Mandom Popović. Međutim, njegovi ljubavni poduhvati često kvare sreću lepoj Crnogorki, pa je tako Ćazim dovođen u vezu s brojnim lepoticama sa srpske estradne scene.

– Feliks je u žižu javnosti dospeo nakon fotografije sa Natašom Bekvalac na jednoj jahti. Posle vojvođanske barbike na red je došla pevačica Ana Nikolić, s kojom se Manda Popović fizički obračunala u hotelu u Crnoj Gori – podseća naš izvor.

U vezi sa Osmanijem navodno je bila i nekadašnja misica i učesnica „Farme“ Sandra Obradović. Međutim, posle svakog izleta Ćazim, koji je inače oženjen, vraćao se svojoj Mandi.

Tekst i foto: KURIR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter