Izvor: Kurir.rs
18.07.2022 u 14:08
0

ZBOG 9.000 DINARA POKUŠAO DA UBIJE CIMERA: Odbrana pomahnitalog muškarca sa Zvezdare nije nimalo ubedljiva!

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan D. T. (64) koji je u subotu u stanu ulici Matice srpske ubo muškarca u grudi nakon svađe oko novca koji mu je dugovao.

STRAVIČAN OBRAČUN U ZEMUNU: Mladić izboden u stanu!

– Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da D.T. odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu dovršio krivično delo. D.T. se na teret stavlja krivicno delo ubistvo u pokušaju – saopšteno je iz tužilaštva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako mediji nezvanično saznaju  D. T. i ranjeni mladić, kom je probijena plućna maramica, zajedno su radili na građevini i živeli u istom stanu, a sukob je izbio zbog 9.000 dinara.

– Do svađe je došlo jer je oštećeni dugovao D. T. 9.000 dinara, a kada ga je D. T. pitao kada će mu vratitit novac, oštećeni je rekao da ne namerava da mu vraća. Nakon toga je D. T. kako se sumnja, uzeo nož i ubo ga nekoliko puta u levi deo grudi – otkriva izvor. 

Hitnu pomoć i policiju, navodno je pozvala gazdarica koja im i izdaje smeštan. – Ranjeni je van životne opasnosti. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter