Izvor: Novosti
05.01.2023 u 11:31
0

ŽENI SLOMIO VILICU, PRETUKAO NJENOG MUŽA: Beskućnik iz Niša nasrnuo na sugrađane

Nišlija M.I. (24) zbrinut je u Psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici nakon što je brutalno nasrnuo na svoje sugrađane.

Kako se saznaje, do obračuna je došlo juče popodne u Sokobanjskoj ulici gde se M.I. koji nema stalno prebivalište, uselio u napuštenu kuću.

– S obzirom na to da je stalno uznemiravao komšiluk, oni su pokušali da ga upozore i zamole da se smiri. Međutim, M.I. je pobesneo i udario pedesetosmogodišnju M.S. pesnicom više puta u glavu i tom prilikom joj naneo dvostruki prelom donje vilice, zbog čega je zbrinuta u niškom UKC. Njenog muža je lakše povredio – navode sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava za teške telesne povede, ali i prekršajna zbog narušavanja javnog reda i mira.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter