Izvor: ALO
04.04.2024 u 20:27
0

ZIGI JE POKAZAO MESTO NA KOM JE DEVOJCICA BILA POSLEDNJI PUT: Stao je i zalajao baš na ovom mestu

Potraga za nestalom Dankom Ilić završila se tragično, nakon što je danas saopštena vest da je devojčica ubijena

Za njom je deset dana tragao veliki broj policije, vatrogasaca, žandarmerije, a akciji se priključio i čuveni policijski pas Zigi, koji je je inače penzionisan, ali je ipak doveden u Banjsko polje kako bi olakšao potragu.

Prema poslednjim saznanjima, pas Zigi je bio na tragu zločina

On je doveden u Banjsko polje i krenuo je u potragu. Došao je do puta gde je Danku automobilom udario D. D. i ubio, dok je na mestu suvozača bio njegov kolega S. J.

Tada je stao i zalajao ukazujući da je tu poslednji put bila Danka.

Zigi, star 9 godina, je belgijski ovčar i obučen i osposobljen za pretragu i spasavanje živih ljudi iz ruševina i na otvorenom prostoru. Prošao je osnovnu obuku iz poslušnosti, kao i osnovnu obuku za spasavanje i pretragu lica.

Zigi je učestvovao u više akcija spasavanja i na više međunarodnih vežbi u Sloveniji i Srbiji.

Podsetimo, policija u Boru uhapsila je S.J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot pod sumnjom da su ubili malu Danku Ilić (2).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter