Izvor: KURIR
06.03.2024 u 19:06
0

ZUBARKA IZ PAKLA VOLI DA SE SLIKA GOLIŠAVA: Uhapšena Snežana koju je prijavilo 40 žena

Nadrilekarka koja je imala ordinaciju na 20. spratu zgrade Beograda na vodi prebačena u Centralni zatvor

Nadrilekarka Snežana S. (48), kojoj je juče na predlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je s falsifikovanom diplomom Medicinskog fakulteta u Prištini pružala stomatološke i usluge antiejdžing tretmana u ordinaciji u Beogradu na vodi, prijavilo je najmanje 40 žena,

Kako izvor otkriva, žene koje su išle na tretmane podmlađivanja kod lažne doktorke biće saslušane tokom istrage koja je pokrenuta i stepen oštećenja koji im je Snežana S. nanela „uslugama“ koje je pružala, a za koje nije imala ni diplomu niti odgovarajuće znanje, biće utvrđen.

BRUTALAN INCIDENT NA VOŽDOVCU: Muškarac stoji krvave glave, žena širi ruke i viče na njega, a mladić pored nje vitla ŠIPKOM

Negirala krivicu

– Ona se sumnjiči za krivična dela nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo. Ordinacija koju je vodila pod imenom „BV dental estetic“ nalazila se na 20. spratu zgrade u Beogradu na vodi – otkriva izvor Kurira i dodaje da je osumnjičena Snežana S. prebačena u Centralni zatvor. Prema njegovim rečima, doktorka je na saslušanju priznala da je pružala usluge estetske stomatologije i antiejdžing tretmana, ali je tvrdila da je završila Medicinski fakultet i da je njena diploma prava.

– Ona se sumnjiči da je od 21. novembra 2021. do hapšenja u svojoj stomatološkoj ordinaciji pružala stomatološke i usluge antiejdž medicine, iako je naknadnim proverama utvrđeno da je diplomu fakulteta falsifikovala – saopšteno je prethodno iz tužilaštva. Inače, Snežana S. je bila aktivna na društvenim mrežama na kojima je često objavljivala fotografije.

Voditeljka Ruška Jakić koja je na jednoj od fotografija koju je na svom Fejsbuk profilu objavila lažna doktorka, izjavila je za Kurir da uhapšenu ne poznaje.

– Ne poznajem ni nju i gospodina sa fotografije. Čak mi nisu ni likom poznati. Sudeći po mojoj frizuri, ova fotografija je nastala pre mnogo godina, pošto već dugo ne nosim tako zalizanu kosu – rekla je Ruška Jakić za Kurir.

– Na Fejsbuku je upisana pod drugim prezimenom i na toj društvenoj mreži nije objavljivala fotografije iz svoje „ordinacije“, već uglavnom svoje izazovne fotografije, slike sa putovanja ili iz izlazaka, ali i one s javnim ličnostima, dok je na Instagramu ordinacija imala svoj profil

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter