Izvor: HappyBSC
15.08.2022 u 15:36
0

Astrolog Ivana EKSKLUZIVNO za Happy BSC portal! Šta nam donose SUNCE i SATURN? Imamo mnogo želja, a nemamo dovoljno volje!

Sunce i Saturn Sunce vlada željom a Saturn voljom. Imamo mnogo želja a nemamo dovoljno volje i tako oslabljenom voljom želje postaju prolazne vrednosti. Sa jedne strane je Sunce. Sunce ima potrebu da sija, da obasjava sve, da zrači pozitivnom energijom… Sa druge strane Saturn, retrogradan. Saturn ima potreba da se nešto disciplinuje, ograniči, pokazatelj je odgovornosti.

Tu su i Saturnove lekcije. Saturn je tama, mrak, hladnoća, blokada. Saturn pomračuje volju, donosi povlačenje, izbegavanje, zaustavlja. Nama bliske osobe oslikane su Suncem. Sunce vlada Lavom, 5.astrološkim poljem prirodnog horoskopa. Tu je i Venera u Lavu. Na pristojnoj razdaljini od Sunca. Do susreta sa Suncem nece doći. Sunce će preći u Devicu 23.avgusta, Venera 05.septembra. Neće se sresti (konjukcija) ni u Devici. Susret Sunca i Venere će se dogoditi u Vagi 22.oktobra. I dok se Venera sprema za ljubavna ostvarenja Sunce i Saturn rešavaju ozbiljne probleme, kreću da reše nerešeno, ali i nedorečeno iz prošlosti. Ponavljanje nekih davnih priča možete očekivati, neke ranije a opet slične nesporazume, glavna tema može biti razgovor o novcu, nasleđu i materijalnim stvarima. Obratie više pažnje na vaše zdravlje. Izbegavajte moguće rizike i opasnosti. Očekekujte nove odgovornosti, poslove i nove brige. Koncentrišite se na sebi najvažnije, jer vam pažnja može krenuti u nekom potpuno nevažnom smeru. Glavni cilj neka vam bude ono ka čemu težite, a ne na način kako ćete doći do cilja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. AVGUST: Device, imate loš predosećaj u vezi sa partnerom, a Škorpije su raspoložene za novu romansu!

A ako niste sigurni šta je vaš cilj na vašem životnom putu, onda krenite da zamišljate sve ono što mislite da želite. Želja (Sunce) koja izazove osećaj sreće je vodilja ka cilju kojem ćete težiti. A u ostvarenju toga budete strpljivi i ne ograničavate sebe vremenskim rokovima. Dajte sebi vremena. Saturn (vreme) Nestrpljivost može biti vrlo uznemirujuća i problematična pa ako je osetite, prošetajte na Suncu. Sunce uvek donosi svetlo čak i u najmračnijim delovima duše.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter