Izvor: sd.rs
21.06.2023 u 11:39
0

BLIŽI SE KRAJ LJUBAVNE PRIČE! Ova tri znaka će se najverovatnije RAZVESTI do kraja 2023. godine, očekuje ih težak period

Ova godina će doneti najteži ispit za vaš brak, ako želite da izbegnete razvod, poslušajte astrologe.

Iako nije uvek 100% tačna ili određujuća za sudbinu naših ljubavnih života, astrologija može pružiti uvid u dinamiku međuljudskih odnosa i pomoći da predupredimo neke probleme. Međutim, ponekad i pored naših nastojanja, zvezde nam ipak odrede put koji ne možemo da promenimo ili izbegnemo.

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JUN: Blizanci, kontrolišite svoje emotivne reakcije, Ovnovi, kolo sreće se okreće

Ova godina će za ljubavni život nekih, na žalost, biti pogubna. Njihovi brakovi biće na velikom ispitu i samo ako uspeju da nađu kompromise, moći će da ih sačuvaju.

Ovi horoskopski znaci bi se prema astrološkim projekcijama mogli razvesti do kraja 2023. godine zbog nemogućnosti da pobede izazove u braku.

Ovan

Ovan je poznat po svom strastvenom i impulsivnom karakteru. 2023. godine te osobine bi mogle dovesti do nesuglasica u braku, posebno ako partneri ne dele njihovu želju za uzbuđenjem i avanturom. Ako Ovnovi ne uspeju da pronađu ravnotežu između individualnog izražavanja i obaveza prema partneru, mogli bi se suočiti s teškoćama koje vode do razvoda. Ako cenite ono što ste uspeli da „steknete“ tokom svih godina braka, onda treba da počnete da slušate svog partnera i da uvažite njihove želje.

Devica

Device su poznate po svom analitičkom umu, perfekcionizmu i potrebi za redom. Iako su to često pozitivne osobine, Device bi ove godine mogle biti prekritične prema svojim parterima, a to bi moglo izazvati nesporazume. Devica će morati naučiti kako biti fleksibilnija i otvorenija prema nesavršenostima svog partnera, kako bi izbegla potencijalni razvod. Oni moraju da shvate da je lepota u nesavršenostima.

Vaga

Vage su poznate po svojoj potrebi za ravnotežom i harmonijom, ali 2023. mogli bi se suočiti s izazovima koji dovode u pitanje njihovu sposobnost da postignu ovu ravnotežu. Ako Vaga dozvoli da se njen životni balans previše naruši, bilo kroz konflikt ili prevelike kompromise, moglo bi doći do razvoda. Zato moraju da uspostave granice i ne dozvole da im iko naruši mir i ravnotežu.

Astrologija može biti korisna kao alat za bolje razumijevanje sebe i svojih odnosa, ali odluke koje donosimo u životu uglavnom se oslanjaju na naše izbore i radnje. Važno je zapamtiti da je otvorena komunikacija, razumevanje i poštovanje ključno za zdravu i srećnu vezu, bez obzira na naš horoskopski znak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter