Izvor: Astrolook
13.06.2020 u 00:49
0

HOROSKOP ZA 13. JUN: Lavovi, prijaće Vam neka dodatna ili sportska aktivnost!

Ovan

Ljubav: Izvucite dobru pouku. Između Vas i partnera postoje različita interesovanja. Ne možete da se dogovorite o zajedničkim planovima.

Posao: Motivisani ste za uspeh, prihvatate takmičarsku atmosferu koju nameću Vaši saradnici. Prijaće Vam novi poslovni izazov.

Zdravlje: Nemojte sebe opterećivati nekim ružnim događajima.

 

Bik

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu.

Posao: Nalazite se u sjajnoj prilici da povučete paralelne poteze, pokažite promišljenost i upotrebite pouzdane kriterijume pri izboru bliskih saradnika.

Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

 

Blizanci

Ljubav: Delujete uznemireno, ali partner dobro zna na koji način može da Vas inspiriše na pozitivno razmišljanje i raspoloženje. Opustite se.

Posao: Iritira Vas suočavanje sa saradnicima koji očekuju Vašu servilnost ili prihvatanje različitih poslovnih ustupaka.

Zdravlje: Izbegavajte situacije koje remete Vašu koncentraciju ili psihološku ravnotežu.

 

Rak

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, potrebno je da pokažete istančani sluh i »široke vidike« za zajedničke planove.

Posao: Nemojte rešavati tuđu brigu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmerite ka ostvarenju korisnih ciljeva.

Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, opustite se.

 

Lav

Ljubav: Raduju Vas novi događaji ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osećanja.

Posao: Pokrenite inicijativu u različitim pravcima, kako biste ostvarili kombinaciju poslovnog uspeha i ličnog zadovoljstva.

Zdravlje: Prijaće Vam neka dodatna ili sportska aktivnost.

 

Devica

Ljubav: Važno je da učinite ono što osećate, to će Vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja Vam ne odgovara.

Posao: Delujete nestrpljivo. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke u skladu sa zajedničkim ciljevima i poslovnom orijentacijom.

Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju energiju.

 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Vaga

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate suvise teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama.

Posao: Susret ili razgovor sa jednom osobom za Vas predstavlja »dobitničku kombinaciju«, prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji.

Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

 

Škorpion

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«.

Posao: Važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije.

Zdravlje: Nemojte sputavati svoja osećanja ili želje, opustite se.

 

Strelac

Ljubav: Primećujete da voljenoj osobi nedostaje emotivna hrabrost ili iskrenost, da izrazi svoje namere. Razmislite o svojim manama.

Posao: Neko pokušava da Vam nametne svoje rešenje ili određene uslove. Nema razloga da se upuštate u javnu raspravu.

Zdravlje: Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili relaksacija.

 

Jarac

Ljubav: Iznenađuje Vas nečija emotivna reakcija. Ne možete da uđete u nečiji trag, zaključujete da sve ima svoju cenu ili drugu stranu medalje.

Posao: Vaša interesovanja su najčešće praktične prirode, stoga pažnju usmeravate na materijalne rezultate.

Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi, opustite se.

 

Vodolija

Ljubav: Nema razloga da naivno verujete u nečija obećanja ili laskave komplimente koje dobijate.

Posao: Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo.

Zdravlje: Priuštite sebi više odmora i zdravog sna.

 

Ribe

Ljubav: Nesporazumi koji Vas prate u ljubavnom životu nisu beznačajni, ali ne predstavljaju ni temu koju treba uporno ponavljati.

Posao: Preterujete u različitim zahtevima koje postavljate pred svoje saradnike. Očekuju Vas negativni komentari ili nečije negodovanje.

Zdravlje: Delujete napeto, prijaće Vam psihološko opuštanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter