Izvor:
21.06.2017 u 12:58
0

HOROSKOP ZA 21.JUN: Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan!

OVAN (21.3.- 20.4.)

21.6.2017.

Ona-Ulazak Sunca i Merkura u Raka čini vas spemnim da se upustite u posao sa nekretninama i da počnete ozbiljno da rešavate pitanja koja se odnose na domaće probleme. Ako imate privatnu firmu, razgovaraćete sa jednom Devicom o nekim bitnim pitanjima.

On-Postajete popustljivjii ali se ne osećate naročito dobro pri pomisli da biste mogli dati poveću svotu na nešto što vam trenutno nije pootrebno. Imaćete prilike da razgovararte sa Blizancima i Lavom o zajeničkom ulaganju u poslove sa nekretninama.

BIK (21.4.-21.5.)

2.6.2017.

Ona-Mesec i Venera u vašem znaku donose vam mogućnost nalaženja rešenja zajedno sa nekom Vagom ili Rakom. Neki drugi Bik vas dobro razum, naročto kada je u pitanju posao koji bi mogao da vam donese popularnost u medijima ili u javnosti.

On- Ulazak Sunca i Merkura u Raka odražava se na vas dvojako.Popustljivi stei i istovremeno imate brojne ideje kako da rešite probleme koji se odnose na neke dugove ili na kupovinu nekretnine, moguće van mesta u kome živite. Imate podršku svoje porodie za svoje planove.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

21.6.2017.

Ona- Verujete da će se neko ko vam je ponudio saradnju držati dogovora.Ako budete u prilici da razgovarate otvoreno o svemu što vas opterećuje, bićete na nekoj vrsti dobitka, jer će ta osoba da vam ponudi rešenje koje će biti za vas pravi izbor. Moguć susret sa Devicom.

On- Možete da izvučete maksimum iz saradnje sa Bikom i Rakom i nećete dopustiti da vam promakne bilo šta što oni rade, bilo to dobro ili loše. Planirate proširenje saradnje sa njima ali i sa jednim Jarcem, Ribama ali prema Devici ste uzdržani iako je ponudila saradnju.

RAK (21.6. – 22.7)

21.6.2017.

Ona-Želite nekome da date na znanje da ste dobronamerni i da ne želite da se vraćate nanesuglasice iz prošlosti ni u kom pogledu. Ako treba napravićete mudar dogovor sa Rakom ili Škorpijom. Budite spremni na odlazak na zvanični skup na kome će se nalaziti osobe visokog ranga.

On- Tri planete u vašem znaku daju vam smisao za biznis. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa onima na koje računate. Najverovatnije se radi o nekom ko je često poslovno u inostranstvu ili namerava da sklopi poslove van mesta u kome živite.

LAV ( 23.7.- 23.8.)

21.6.2017.

Ona– Rokove koje ste sebi zadali verovatno nećete moći da ispoštujete zbog nekih vanrednih okolnosti. Bilo bi najbolje ako biste bili u stanju da realno sagledate svoju situaciju, da odaberete posao koji će vas najmanje iscrpljivati u svakom pogledu. Neko blizak vašoj porodici intrigari protiv vas .

On- Ne želite da se raspravaljate o onome što vas na neki način opterećuje u toj meri da niste spremni da o tome ni razmišljat niti da razgovarate. Rešeni ste da okrenete novi list i da se pozabavite svojim ličnim problemima i ciljevima na način koji to vama najviše odgovara.

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

21.6.2017.

Ona- U večernjim satima može vam se javiti neko na koga niste računali ali ste se potajno nadali da bi mogao da vas kontaktira. Ako do takvog susreta dođe, verovatno ćete biti u prilici da se dogovorite oko nekog novog posla u kome vam se mogu pridružiti neki drugi Ovan ili Škorpija.

On-Osećate se ponosnim na ono što ste uradili i sa velikim entuzijazmom pristupate nekim novim poslovima koji bi mogli biti za vas pravi izbor. U finansijskom pogledu ne osećate veliku stabilnost i imate utisak da zavisite od nečije dobre volje.Moguć razgovor o novom projektu.

VAGA (23.9. – 22.10.)

21.6.2017.

Ona-Ne ulazite u raspravu sa Lavom ili Vodolijom jer možete od njih čuti nešto što vam ne odgovara. Potrebno je da se dogovorite sa Blizancima koji vam je izuzetno naklonjen oko neke zajedničke aktivnosti koja bi mogla biti za obe veoma korisna. Dobićete poziv za sastanak sa osobom na položaju.

On-Trebalo bi da razmislite o poslu koji bi mogao da vam omogući da se istaknete u nekom poslu koji bi mogao biti izuzetno profitabilan.Neko planira da vas kontaktira u vezi sa poslom koji bi mogao da vam donese dobre mogućnosti da se istaknete u javnosti.

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

21.6.2017.

Ona-Rođeni krajem znaka mogu tokom večeri doneti odluku od koje će najverovatnije kasnije odustati.Ako imate prijatelje koji će vas podržati u vezi sa inostranstvom ili nekim većim projektom koji se tiče posla sa strancima, prihvatite poziv za saradnju.Moguć susret sa nekadašnjim saradnikom koji ćevas oduševiti.

On-Ne bi trebalo da se opterećujete zahtevima koje pred vas stavljaju jedna Vaga ili neki Bik. Moguće da ćete moći da se dogovorite sa jednim Lavom u vezi novim poslom ili sa organizacijom rada na način na koji to vama najviše odgovara. Trebalo bi da se što pre angažujete na novom poslu.

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

21.6.2017.

Ona-Spremni ste da se angažujete na poslu koji ima veze sa javnošću. Vaše ambicije su velike i vi ne odustajete od svojih planova, jer imate podršku Lava, Raka i Vage.Možete sresti one sa kojima uvek imate o čemu da razgovarate. Vaga i Vodolija vam mogu biti od velike koristi.

On- Ako vam je potrebna usluga od nekog ovo je povoljan dan da to zatražite ali može biti i suprotno tome, da se od vas zahteva usluga, podrška, moguće finansijske prirode. Pod stresom ste ako niste bili sposobni da kontrolišete nekog Blizanca, Raka ili Lava. Imate potrebu da znate šta se dešava na poslu kao i u porodici.

.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

21.6.2017.

Ona- Vaš segment partnerskih odnosa, novca i inostranstva je naglašen i mogli biste realizovati sve što ste planirali čak i ako to izgleda nemoguće. Rasprava sa nekim Ovnom može doneti probleme u komunikaciji sa strancima ili u vezi sa odlaskom na put.

On-Vaš segment partnerskih odnosa je naglašen tranzitnim Sunem, Merkurom i Marsom i bićete spremni da razgovarate sa onima koji vam mogu da započnete nov posao. Želeli bste da vam se ukaže šansa da pokažete svoje talente. Budite oprezni kada razgovarte sa Vagom ili Devicom.

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

21.6.2017.

Ona- Zbog tranzita Meseca vaš lični magnetizam je naglašen danas, i spremni ste da započnete nov posao ili da razgovarate o novim projektima za koje mislite da će podržati vaš pretpostavljeni i kolege, naročito ako ste mladi.Postali ste popularniji jer ste postali komunikativniji i društveniji.

On-Vaš segment privatnog posla je naglašen ali i segment ličnosti i verovatno ćete biti sigurni u vezi sa planovima za budućnost.Možete dobiti neočekivane poslovne ponude što bi moglo izgledati ono o čemu maštate.Tranzitni Mesec može označiti dobre šanse u radu sa Bikom.

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

21.6.2017.

Ona- Tranzit Merkura donosi dobre uticaje od Raka ili Ovna zbog čega možete biti preterano sigurni u sebe ili, ako ne znate šta hoćete, npravićete pogrešan potez. Sve što radite neko komentariše, čak neko spekuliše i kada su vaši planovi u pitanju. Moguće da se radi o članovima porodice koji žele da imaju kontrolu nad vašim poslovnim potezima.

On- Merkur,Mars i Sunce pozitivno se reflektuju na vaš segment inostranstva i posla sa strancima. Možete razmatrati mogućnost zaključenja ugovora sa nekim vazdušnim znakom. Tranzitni Mesec donosi neke vesti o novcu ili neke neplaćena dugovanja. Škorpija i Jarac mogu biti jaka konkurencija.

astrozenit
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter