Izvor: Happy BSC
16.12.2022 u 15:48
0

Ivana astrolog za HAPPY BSC poručuje: KAO I SVAKE GODINE I SADA ASTROLOGIJA PREKO ZVEZDA DAJE PROGNOZE ZA GODIŠNJE DOGAĐAJE

Svaki kraj nosi novi početak. Možemo reći da 2023.godina u sebi nosi kraj i početak kako na globalnom nivou tako i na ličnom na osnovu onoga šta treba da se završi a šta započne. Najveća promena koja nas čeka kroz 2023.godinu je prelazak Plutona kroz znak Jarca u Vodoliju 23.Marta. Takođe u martu, tačnije 7.Marta Saturn će preći iz znaka Vodolije u znak Riba. Od tada pa sve do kraja 2025.godine i Uran, planeta iznenadnih i neočekivanih promena i preokreta će preći u znak Blizanca, a Neptun u znak Ovna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pred nama su velike nebeske promene koje ukazuju na završetak vladajućih strukturi na zemlji. Dolazi vreme velikih promena. U novu godinu ulazimo sa tri planete u retrogradnom hodu. Prvog dana nove godine Merkur se kreće retrogradno znakom Jarca, a Mars znakom Blizanaca. Uran se već duže vreme kreće znakom Bika i tako će već prvog dana januara i on biti retrogradan u ovom znaku. Direktno će krenuti 22 januara. Kako u novu godinu ulazimo sa retrogradnim kretanjem planeta to je kao da nešto iz prošlosti prenosimo, usmeravamo i dalje vučemo u novu godinu. Neke nedefinisane i nerešene odnose, reči i misli prebacujemo u naredni ciklus. Merkur u Jarcu uticaće na naše stavove, volju, ambicije… Merkur krajem stare i početkom nove godine može doneti neki nobi stil komuniciranja i funkcionisanja. Neka stara sećanja mogu biti prisutna. Merkur planeta koja vlada mislima i komunikacijom će tokom godine biti još tri puta u retrogradnom hodu od 22.4 do 15.5, od 24.8 do 15.9 i od 14.12 do 2.1.2024 i to u zemljanim znacima.

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. DECEMBAR: Bikovi, emotivni susreti donose obostrano zadovoljstvo, Blizanci, delujete nepoverljivo i rezervisano!

Periodi ovi mogu biti dobri za materijalna sticanja. Naročito za one rođene u znaku Bika, Device i Jarca. Važno za ovu godinu je i period kada će Venera biti retrogradna od 24.07 do 4.09. Ovo će biti priod ljubavnih ostvarenja koje mogu doći iznenada, neplanirano. Moguće su i tajne i nemoguće ljubavi i susreti. Za Škorpione i Ovnove ovo može biti vrlo dobar ljubavni period, kao i za Lavove i Strelčeve. Tokom 2023.godine desiće se važan aspekt u periodu od 16.do21.Maja.Jupiter i Pluton tih dana imaće jak uticaj na finansisku strukturu. Važan period kao talas promena možemo očekivati od 23.03. do 12.06. Možemo reći da je 2023.godina priprema za novi početak koji kreće sa 2025.godinom. Ono što je na neki način interesantno i što treba naglasiti je to da 2023.godina počinje sa retrogradnim Merkurom i završava se retrogradnim Merkurom.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter