Izvor: Glossy
24.10.2023 u 11:50
0

NEDELJNI HOROSKOP DO 30. OKTOBRA: Jedan znak čeka APSOLUTNA DOMINACIJA, drugi će imati težak zadatak na poslu

Zavirite među zvezde i otkrijte šta vam donose ove nedelje.

Početkom nedelje komunikaciona planeta Merkur ulazi u Škorpiju. U kombinaciji sa Suncem, učiniće da se komunikacija među ljudima pojača. Razgovori će biti intimniji i traženiji; strasti će se usijati. Tamo gde ste ranije možda bili zadovoljni ćaskanjem ili lakim odgovorima, stvari će postati mnogo dublje i komplikovanije.

Zatim u subotu, pomračenje Meseca u Biku zatvara ciklus koji je započeo pomračenjem Sunca u Vagi 14. Ovo će pojasniti promenu vaših vrednosti. To može da osvetli distancu između vaših postupaka i vaših principa, ali će vam takođe pokazati kako biste mogli da zatvorite taj jaz da biste krenuli napred sa novom svrhom.

Ovan

Do sada se prilično dobro poznajete. Prošli ste kroz radost i slomljeno srce, uspehe i neuspehe, i sa svakim iskustvom izrasli ste u osobu kakva ste danas. Ali to ne znači da još uvek nemate kapacitet da se transformišete, da iznenadite sebe. Ove nedelje imate priliku da iskreno ispitate sebe i svoj život. Da li je ovo ono što želiš? Da li maksimalno koristite svoje vreme? Možda ste srećni što ste upravo tamo gde jeste. Ali ako ne, nikad nije kasno za promenu.

Bik

Nekima može izgledati kao da ste kruti u svojim principima, svojim idejama o tome kako stvari treba da se rade, ali to zapravo nije slučaj. Vi ste naporno radili da biste razvili svoja uverenja i niste voljni da ih kompromitujete kako biste izbegli sukob. Ove nedelje, međutim, možda nećete imati drugog izbora osim da radite zajedno sa ljudima koji vas frustriraju, koji se uvek ne slažu ili se jednostavno izražavaju na načine koji vam smetaju. Nije vaš posao da menjate sebe da biste im ugodili ili da im bude udobno, ali budite otvoreni.

Blizanci

Za vas malo šta može biti gore od dosadnog. Radije biste rekli pogrešnu stvar na spektakularan način nego da kažete ljudima ono što žele da čuju, a više ste zainteresovani za nekoga ko proba i ne uspe nego za one koji uspevaju poštujući sva pravila. Ponekad ste, međutim, previše umorni da biste smislili iznenađujuće dosetke i nove nove ideje. Ove nedelje prestanite da brinete o tome da li ste dovoljno pametni ili smešni ili kul. Trenutno je dovoljno da radite svoj posao, pojavite se pred drugim ljudima i pokušate da budete korisni.

Rak

Dok neki mogu da izbace ideju čim im padne na pamet, vi ste skloni da svoje mišljenje zadržite za sebe. Želite da razmislite o stvarima, da budete potpuno sigurni u to kako se osećate. Reči su moćne, a vi pažljivo koristite svoje. Ove nedelje, međutim, nemojte čekati da se izrazite dok ne dobijete apsolutnu jasnoću i savršenu priliku za to. Dozvolite sebi da budete neuredni, da komunicirate svoje emocije u realnom vremenu, čak i ako to znači da ćete u početku pogrešiti. Najbolja stvar koju trenutno možete da uradite je da budete hrabri i iskreni.

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR: Ovnovi, okolina pozitivno reaguje na vaše ideje, Rakovi, ne možete da ostanete ravnodušni

Lav

Pokušavate da izbegnete zadržavanje u prošlosti. Sada ste ovde i više volite da svoju pažnju posvetite svetu koji postoji oko vas, ljudima koje svakodnevno susrećete, današnjoj verziji sebe. Ove nedelje, međutim, možda ćete biti primorani da provedete neko vreme razmišljajući o istoriji svoje porodice, sopstvenim prošlim izborima, svim stvarima koje su se morale desiti da biste bili upravo tamo gde ste sada. Vaša sećanja ne ometaju pažnju: ona su korisna, prosvetljujuća. Oni vam mogu pokazati put napred.

Devica

Ulazite u užurbanu sezonu, vaš radni i društveni kalendari se pune. Što ste aktivniji u ovom trenutku, osećaćete se bolje i ispunjenije. Slučajni susreti i nasumične interakcije mogu vam promeniti život na bolje. Pazite da se ne izgorite – uvek vam je dozvoljeno da odustanete od projekata i odbijete pozive – ali posvetite pažnju svetu i ljudima u njemu, koliko god možete.

Vaga

Skloni ste da potcenjujete svoju moć. Na neki način, to i nije tako loše: malo je verovatno da ćete pokrenuti nešto važno. Ali ove nedelje je važno da se ne potčinite osećaju bespomoćnosti. Razmislite o svojim vrednostima, ljudima do kojih vam je stalo, vrsti sveta u kome želite da živite. Imate dovoljno resursa, talenta i podrške da zaštitite ljude koje volite. A kada se udružite, možete promeniti svet.

Škorpija

U poslednje vreme sumnjate u sve – u svoje principe, svoje odnose, svoje prioritete. Preispitali ste odluke koje su vas dovele ovde, ponovo procenili svoje životne ciljeve ili se pitali da li ste pogrešno razumeli ljude koje volite. Čak su i vaša najčvršća uverenja odjednom slabašna. Ove nedelje, međutim, vaše stalno ispitivanje će se konačno isplatiti kada se neke od vaših neizvesnosti razreše. Što ste više istraživali dušu, to ćete imati više jasnoće. Što ste intenzivnije sumnjali u sebe, sa više samopouzdanja i autoriteta možete razgovarati.

Strelac 

U poslednje vreme ste bili zauzeti – previše ste zaokupljeni poslom, prijateljima, svetom oko sebe da biste stali i udahnuli. Bez dovoljno vremena za odmor i punjenje, lako ćete skrenuti s puta, vratiti se starim navikama i izgubiti iz vida ono do čega vam je najviše stalo. Zato ove nedelje pokušajte da usporite. Zapitajte se da li vam se sviđa svoj život kakav jeste, da li ste zadovoljni smerom u kom se krećete ili želite da se nešto promeni. Ne morate odmah da preduzmete akciju, ali je važno da napravite vreme i prostor gde možete da razmišljate.

ONI SU KRALJEVI TVRDOGLAVOSTI: Ko sa njima izađe na kraj, treba mu dati ORDEN

Jarac

Ponekad imate osećaj da vas niko ne shvata ozbiljno, da aktivnosti nikada ne bi bile isplanirane i projekti nikada ne bi bili takvi da nije bez vas. Stresno je snositi svu tu odgovornost, i dok ste srećni dok uspevate sve da iskoristite, to na kraju počinje da vas opterećuje. Dakle, ove nedelje, napravite korak unazad. Neka neko drugi preuzme vođstvo. Vaši prijatelji će vas verovatno iznenaditi, ako im dozvolite biće vam i podrška neko vreme.

Vodolija

Ponekad se čini kao da morate sakriti svoje pravo ja da biste preživeli dan. Možda morate da se pretvarate da vam je stalo do dosadnih i nebitnih stvari na poslu. Možda se od vas očekuje da nasmejete sve, čak i kada ste iscrpljeni i tužni. Možda ste se promenili u poslednjih nekoliko godina, ali izgleda da niko u vašem životu ne može ili želi da to prihvati. Ove nedelje, što budete iskreniji (prema drugima, ali i prema sebi) o tome šta želite, kakva osoba želite da budete, bićete srećniji.

Ribe

Bilo da su vas opterećivale lične stvari ili tuga zbog patnje drugih, život je u poslednje vreme bio nepodnošljivo težak. Obuzeti ste praktičnim brigama, trošeći sve svoje vreme na gašenje požara i brigu o onima koje volite. Ali ova nedelja bi trebalo da ponudi izvesno olakšanje. Univerzum će ponovo početi da se oseća ekspanzivnim, ispunjen mogućnošću. Vaš osećaj za avanturu će se vratiti. Možete početi da zamišljate budućnost koja je lepa i uzbudljiva, svetlija nego ikad. Čak i dok stres i tuga ostaju, možete naći i razlog za nadu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter