Izvor: Mondo
08.10.2023 u 22:30
0

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. OKTOBRA: Ovan impulsivan u burnoj sedmici, Lav meta spletki, Vodolije „lepršaju“ zbog ljubavi, a vi?

Pročitajte nedeljni horoskop za period od 9. do 15. oktobra 2023. godine!

Pročitajte nedeljni horoskop od 9. do 15. oktobra 2023. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Nedeljni horoskop od 9. do 15. oktobra 2023. godine kaže da nedelja Ovnovima donosi brzu dinamiku u karijeri. Mogli biste da budete skloni impulsivnim finansijskim odlukama, pa budite pažljivi. Na ljubavnom frontu, susret sa bivšim partnerom može izazvati izazove, ali i pružiti priliku za introspekciju. U poslovnom okruženju, budite posebno pažljivi na potencijalne intrige koje se mogu odigrati iza kulisa. Vaš zdravstveni savet za ovu nedelju je da obratite pažnju na ishranu i emocionalnu stabilnost. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

BIK

Na polju karijere, očekujte iznenadne šanse za napredovanje i prilike koje vam mogu doneti finansijski dobitak. U ljubavi, strastveni susreti su na pomolu, ali budite pažljivi da se previše ne prepustite emocijama. Obratite pažnju na potencijalne intrige i budite diplomata kako biste izbegli konflikte sa partnerom. Ova nedelja zahteva vašu pažnju na polju finansija i emocija. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

BLIZANCI

Na poslu, vaša kreativnost i inovativnost dolaze do izražaja. Susret sa bivšim partnerom može pokrenuti dublje emocije. Razmišljate da date novu šansu staroj romansi. Kako biste izbegli komplikacije u ljubavnim odnosima, budite oprezni u komunikaciji i izbegavajte ogovaranje. Važno je da ovu nedelju posvetite mentalnom zdravlju, odmoru i opuštanju. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

RAK

Nedeljni horoskop od 9. do 15. oktobra 2023. godine kaže da Rakovima ova nedelja donosi promene na poslu. Ali, budite obazrivi pri donošenju finansijskih odluka. U ljubavi, otvorena komunikacija sa partnerom će ojačati vezu. Mogući su sitni kvarovi u kući, ali bez brige, problem ćete brzo rešiti. Mogući problemi sa krvnim pritiskom. Potrudite se da se što manje stresirate. Najbolji dani biće vam ponedeljak i utorak.

LAV

Fokus je na karijeri, gde ćete se istaći liderskim veštinama i strastvenošću. Potrudite se da se ne osvrćete na spletke na poslu, usporiće vas u vašim namerama. U ljubavi, očekujte strastvene trenutke sa partnerom. Slobodni će imati neočekivan susret sa osobom iz prošlosti. Ova nedelja zahteva da se posvetite svom fizičkom zdravlju i redovnim vežbama. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

DEVICA

Nedelja donosi pregršt obaveza, ali i dobre organizacione veštine. Potrudite se da budete praktični. U ljubavi, otvoren razgovor sa partnerom je ključ za harmoniju. Slobodne Device raspoložene za flert, krajem nedelje ih očekuju strastveni susreti. Mogući su bolovi u leđima, napetost je pojačana, potrudite se da nađete način da se opustite. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

RUSKI ASTROLOG TVRDI: Ovaj znak će u oktobru imati najviše sreće! Proverite da li ste to vi

VAGA

Nedelja donosi ravnotežu u karijeri. poboljšajte saradnju sa kolegama kako biste postigli uspeh. U ljubavi, mogli biste da se susretnete sa bivšom ljubavlju. Neki će ovo doživeti kao izazov, a neki kao priliku da se dublje pozabave svojom vezom i porade na razumevanju.  Slobodne Vage da se klone intriga. Važno je da ovu nedelju posvetite održavanju emocionalne ravnoteže. Najbolji dani biće utorak i subota.

ŠKORPIJA

Nedelja donosi duboke promene u karijeri. Dobićete priliku da se istaknete i poboljšate svoju poziciju. Potrebna vam je pomoć kolega. U ljubavi, strastveni susreti su na pomolu, ali budite obazrivi. „Nije zlato sve što sija“, nemojte previše da se zanosite. Zauzeti nailaze na probleme u vezi. Ove nedelje posvetite pažnju redovnim kontrolama. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

STRELAC

Nedeljni horoskop od 9. do 15. oktobra 2023. godine kaže da su Strelčevi otvoren za nove ideje i avanture na poslu. Radite sa kolegama na projektima koji vas inspirišu. U ljubavi, putovanja i nova iskustva mogli bi da donesu novu romansu, pa budite spremni za iznenađenja. Zauzeti Strelčevi uživaju u harmoničnom odnou sa parterom. Pojačajte energiju, očekuje vas puno obaveza. Najbolji dani biće sreda i četvrtak.

JARAC

Ove nedelje ćete postaviti jasne ciljeve u karijeri. Budite strpljivi i dosledni u radu, posebno ako sarađujete sa većim timom kojem je potreban lider. Susret sa jednom osobom podstaći će vas da se zamislite nad svojom vezom. Da li je sve tako sjajno kao što se trudite da prikažete drugima? Slobodni Jarčevi će dobiti interesantan poziv na druženje. Prihvatite ga. Osećate se dobro, trudite se da održite energiju na optimalnom nivou. Najbolji dani biće četvrtak i nedelja.

VODOLIJA

Otvoreni ste za nove ideje i saradnju na poslu. Deljenje kreativnih zamisli sa kolegama će vas inspirisati. U ljubavi, ovu nedelju provedite u druženju sa starim prijateljima, moguće je da ćete preko njih upoznati nekog interesantnog. Finansijska situacija nije najbolja, potrudite se da ne trošite novac na nepotrebne stvari. Član porodice će vas inspirisati da poradite na svojim talentima. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

RIBE

Nedeljni horoskop od 9. do 15. oktobra 2023. godine savetuje Ribama da obrate pažnju šta im „unutrašnji glas“ kaže. Pred vama su neke važne odluke, dobro razmislite kako ćete se poneti. Karijera vam od toga zavisi. Ukoliko imate privatni biznis, verujte svojim instinktima i radite na projektima koji vas ispunjavaju. U ljubavi su mogući strastveni susreti sa osobom koja vam u svemu, osim telesnog, nije dobar par. Dobro je da budete svesni u šta se upuštate. Više se krećite. Najbolji dani biće vam petak i subota.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter