Izvor: Happytv.rs/Blic.rs
02.11.2023 u 22:55
0

VUK SAMOTNJAK: Ovi znakovi Zodijaka će pre ostati sami nego što će spustiti svoje standarde

Ovi znakovi veruju da zaslužuju najbolje u ljubavi i neće se zadovoljiti manjim od toga

Neki ljudi su poznati po tome što su izuzetno selektivni u izboru partnera. Ne spuštaju svoje standarde i radije će ostati sami nego ući u vezu koja im ne pruža sve što traže. Ovi znakovi su tipični predstavnici koji neće kompromitovati svoje želje i potrebe kada je u pitanju ljubav:

Pixabay

Bik

Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti i istrajnosti. Kada postave standarde, teško ih je promeniti. Traže stabilnost, sigurnost i vernost u vezi, i neće se zadovoljiti ničim manjim od toga.

Devica

Device su pedantne i analitične. Imaju visoke standarde kada je reč o partnerima. Traže inteligentne, organizovane i ambiciozne osobe. Neće se naseliti za manje od toga.

Pixabay

Vaga

Vage su romantične i teže harmoniji i ravnoteži u vezi. Imaju visoke standarde kada su emocije i partnerstvo u pitanju. Neće pristati na nekoga ko im ne pruža emocionalnu podršku i pažnju.

Škorpija

Škorpije su strastvene i intenzivne. Traže duboku emocionalnu povezanost i neće se zadovoljiti površnim vezama. Imaju visoke standarde kada je reč o intimnosti i poverenju.

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. OKTOBAR: Bikovi započinju ljubavnu priču kao iz filma

Jarac

Jarčevi su ambiciozni i ozbiljni. Traže partnere koji su podjednako ozbiljni i spremni da grade zajedničku budućnost. Neće se zadovoljiti nekim ko ne deli njihove ciljeve.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter