Izvor:
12.04.2019 u 18:29
0

ZODIJAK KAŽE: Osobe rođene u ovom znaku su najveći manipulatori!

Odavno znate koje su glavne odlike manipulatora, a u ovom znaku se rađaju najveštiji igrači manipulacije…

Njihovom šarmu je teško odoleti, a to je upravo ono što oni žele.

Lukave i proračunate, osobe rođene u znaku device, uvek su korak ispred vas pa znaju kako tačno da vam pristupe da bi dobili od vas ono što im je potrebno. Sposobni su svakoga smotati oko malog prsta i iskoristiti tako da ta druga osoba toga nije uopšte svesna. Jednom kada im date sve što im je trebalo, u stanju su da vam okrenu leđa i da se posvete svojoj sledećoj "žrtvi".

Sve to ih čini najveštijim manipulatorima horoskopa koji stalno kalkulišu, i mislima i emocijama, poput tipičnih negativaca iz meksičkih sapunica.

Device se uvek i pred svima prave fine, a nikada se i ne upuštaju u sukobe, već svaku provokaciju rešavaju hladnim cinizmom i bez ikakvih emocija. Ipak, privatno znaju biti jako osetljive i iskompleksirane pa je osobu u ovom znaku najlakše pobediti upravo njihovim oružjem.

Baš zato što ništa ne prepuštaju slučaju i planiraju svaki svoj korak, devicama nije teško da se suoče sa teškim životnim situacijama jer smatraju da za sve postoji rešenje.

Izvor: Cosmopolitan
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter