Izvor:
19.07.2017 u 22:54
0

ZVEZDE OTKRIVAJU: Ako je rođen u jednom od ovih znakova, izbegavajte vezu sa njim!

Bilo da ste Blizanac, Rak ili Bik, postoje znaci sa kojima ne biste trebalo da budete u vezi.

Svako ko pokuša da vas ubedi da zvezde nemaju uticaj na naše živote, laže ili nije dovoljno informisan. Horoskopski znak ima moć da utiče na sve što radimo u životu. On puno govori o našim izborima, strastima i ciljevima.

Možda bi trebalo da konsultujeta astrologa sledeći puta kada planirate da pronađete muškarca sa kojim ćete se zabavljati. U ostalom ne želite da shvatite da vam neko ne odgovara i da to bude kasno.

Postoje horoskopski znaci sa kojima ne biste trebalo da budete u vezi, bez obzira koliko vam se sviđaju.

Ovan (21. mart – 19. april)

Osobe rođene u ovom znaku su hrabre i žestoke žena sa čvrstim osećanjem nezavisnosti. Ona je takođe stabilna i logična. Izbegavajte Blizance i Lavove.
Blizanci: Ne dajte da vas zavaraju. Strast može biti prvilaćna, ali Blizanci su previše vatreni i emotivni za vas.
Lav: Previše je intenzivan i dominira nezavisnim Ovnovima. Ova dva znaka će se uvek odbacivati.

Bik (20. april – 20. maj)

Bik voli da se prepusti finijim stvarima u životu i uživa u luksuzu. Ona je posvećena ljubavniku i prijatelju i drži ih u šaci misterijom. Izbegavajte Lavove i Strelce.

Lav: Lav je previše zahtevan za Bika i njenu ljubav. Verovatno će joj postati dosadan zbog njenog jednostavnog načina života.
Strelac: Žena Bik nema ništa zajedničko sa strelcem. Ona je previše opuštena, dok je on isprogramiran.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Devojka rođena u ovom znaku je zamišljena i romantična. U vezi se daje punog srca i uvek je na strani ljubavi. Ona je svestrana, avanturistička i prijateljska. Veoma je prijatna i može da stvara prijateljstva bez obzira gde se nalazi. Izbegavajte Škorpije i Device.
Škorpije: Blizanci su previše opušteni za vatrenog muškarca kakav je Škorpija, koja može da bude previše ljubomorna. Žena rođena u ovom znaku traži tabilnost.
Devica: Muškarci Device su previše mirne i povučene za žene Blizance. One mogu da ih dovedu do ludila.

Rak (21. jun – 22. jul)

Ona je ambiciozna, ali uvek uvek ljubazna. Ona privlači ljude koji dele svoje strasti. Odlikuje je visok nivo emocionalne inteligencije. Ima sjajan smisao za humor i uživa u tome da druge zasmejava.Izbegavajte Škorpije i Device.
Škorpija: On je previše strastven i intenzivan za otpuštenog raka. Oba znaka mogu biti ljubomorna, što ih ne čini odgovarajućim podudaranjem.
Devica: Oba znaka su stidljiva. Nedostatak odgovarajuće komunikacije može da izazove katastrofu za ovaj par.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lav ima ego i ona je toga svesna. Voli da bude obožavana. Kad pronađe ljubav, ona je izuzetno odana. Ona predstavlja jakog partnera za mekše znakove i sjajnog partnera za jednako živahne.Izbegavajte Vodoliju i Jarca.

Vodolija: Čovek Vodolija Akuarius se prepusti slobodnoj devojci Leo. Ona bi ga progutala cela. Ona treba nekoga ko može da joj se suprotstavi i nikad ne izlazi.
Jarac: Slobodan duh prirode Jarca je u suprotnosti sa visoko motivisanim Lavom. Ona će želeti da se pridržava strukturi koju Jarac jednostavno ne može da poštuje.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Devojka Devica se gubi unutar sopstvenih misli. Zamišljena je i tiha, veoma je ranjiva i pokušava da se sakrije. Ponekad je teško čitati njene poteze, ali kada je osvojiš, biće tvoja zauvek. Izbegavajte Rakove i Ribe.

Rak: Oba znaka karakteriše intenzivna osetljivost, teško je da mogu da funkcionišu u paru. Devojka Devica se više prilagođava zemljanim znakovima.
Ribe: Kao Devica, čovek Riba je tih i nežan. Ove dve osobe verovatno neće uspeti da izguraju dan bez neželjenih emocija.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vaga je najsposobniji znak u zodijaku. Žena Vaga zna šta hoće i neće se zaustaviti sve dok ostvari zacrtano. Ona je logična i izbalansirana. Neće se smiriti dok ne dobije najbolje. Ona je sjajna sa komunikacijom. Izbegavajte Jarčeve i Ribe.

Jarac: Muškarac Jarca je bezuspešan za Vagu. Žena Vaga vidi njegov osećaj avanture i slobode kao lenjost. Iako postoji hemija, strast između njih brzo nestane.
Ribe: Dama Vaga ima nultu toleranciju za veoma osetljive Riba. Ona je neosporno iskrena i ne može da podnese tu vrstu pravičnosti.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpija je najizazovniji od znakova. Veoma je emotivna, ljubomorna i strastvena. Njeni zahtevi su odlični i mentalno i fizički. Njen seksualni apetit je često ogroman, a smisao za humor i oštri jezik se može pogrešno shvatiti. Ona je intenzivna žena, ali ako je osvojite, prirediće vam nešto najbolje u životu. Izbegavajte Škorpije i Blizance.

Škorpija: Bilo bi dobro da se muška Škorpija odrekne od svoje ženske kolege. Ovaj znak je toliko pun intenziteta da je dodavanje goriva u vatru opasno. Fizička veza između njih je legendarna, ali romansa je toksična.
Blizanci: Čovek Blizanac je previše romantičan za intenzivnu Škorpiju.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelac ne zna strah. Ona je kraljica avanture i slobode, kod nje nema drame. Iznad svega toga, ona će uvek pratiti svoje srce – gde god da je vodi. Kada je u pitanju ljubav, ona traži nekog da učestvuje u njenim avanturama i osvaja svet sa njom. Izbegavajte Bika i Devicu.

Bik: Čovek Bik uvek želi da bude kod kuće i blizu zemlji, dok Strelacc ima tendneciju da leti i oseća se slobodno. Potreba Bikova za stabilnošću biće ugrožena nomadskim načinom života Strelca.
Devica: Muškim Devicama je potrebna red i stalna sigurnost, dok Strelci ne mogu da odgovore na ovaj zahtev. Ona je zauzeta gledajući u budućnosti, dok je on skoncentrisan na sadašnjost.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarac je ciljno orijentisan ali zabavan. Ima fantastičan smisao za humor. Često je ozbiljna i intrigantna, ali poseduje puno strpljenja i odličnih veština za rešavanje problema. Ona dobro vidi širu sliku i posvećena je svom putu. Izbegavajte Lavove i Ovnove.

Lav: Jarcu nije potrebna nepredvidiva osoba i partner kao što je Lav. On mora uvek da bude u centru pažnje, dok ona ima važnijih stvari na umu.
Ovan: Ne postoji veći sukob od onog između Ovna i Jarca. On je bezbrižan, pametan i logičan. Ženskom Jarcu je potreban partner koji je fokusiran na budućnost, a Ovan je prezauzet da se bavi nekoj novoj avanturi.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Žena Vodolija uvek ide napred. Ona je prirodno kreativna i uvek traži poboljšanje i inovacije. Ne voli da se stavlja u kutiju. Dok se ona pojavljuje ekstravertno, često ima problema da pokazuje svoja prava osećanja. Ona vrednuje njenu slobodu i sposobnost da se kreće bez vezivanja. Izbegavajte Škorpije i Ribe.

Škorpija: Muškarac Škorpija je previše ljubomoran da bi izašao sa devojkom Vodolijom. Ona može postati indiferentna i nedovoljno posvećena prema njemu što može izazvati ljutnju kod Škorpije.
Ribe: Čovek Riba je suviše zahtevan za slobodnu Vodoliju. Kao i muška Škorpija, tako i muška Riba zahteva mnogo pažnje i brige. On je zavistan,a žena Vodolija može funkcionisati samo u odnosu sa partnerom, koji je nezavistan kao ona.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Žene Ribe je teško razumeti. Ona je osetljiva, emocionalna i oprezna. Zna da bude kreativna i uvek usredsređena na nešto. Ona je stidljiva, slatka i često malo rasejana. Izbegavajte Blizance i Vage.
Blizanci: Blizanci su suviše iskreni za lako srce Ribe. Njegov repertoar bez filtera može biti previše za slatku i osetljivu Ribu, što može da dovode do povrede njenog osećanja. Ona je pogodnija za osetljiviji znak kako bi se osećala sigurno.
Vaga: Logična priroda Vaga nije pogodna za žensku Ribu. U raspravi može da je dovede do suza. Njegova potreba za socijalnom stimulacijom će pogađati Ribe, jer njoj je ugodnija u samoći.

Telegraf
Foto: Twitter/guddstory

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter