Izvor: Tanjug
01.09.2020 u 11:09
0

Naučno-tehnološki park Čačak nacionalni pobednik!

Evropska komisija proglasila je Naučno tehnološki park Čačak za nacionalnog pobednika u okviru evropskog takmičenja za promociju preduzetništva, saopšteno je iz ovog Parka.

SAZNAJTE I OVO…

Građani Srbije od DANAS u Bugarsku bez PCR testa

„NE MOŽEMO DA KAŽEMO DA VIRUSA NEĆE BITI“: Dr Kon o školskoj godini i uvedenim merama

DEVOJČICA (12) SE POVREDILA U DVORIŠTU VRANJSKE ŠKOLE: Vatrogasci sekli šipku da je oslobode

ĆUPRIJA: Nemačka kompanija otvara 450 radnih mesta!

UŽAS U ŽABARIMA: Žena (42) izbola muža (32) NOŽEM?!

PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO ĐACIMA POLAZAK U ŠKOLU: Želim vam da proslavljate predstojeće uspehe

Takmičenje obuhvata nekoliko kategorija i to podsticanje preduzetničkog duha, ulaganje u preduzetničke veštine, unapređenje poslovnog okruženja, internacionalizaciju MSP, razvoj zelenih tržišta i energetske efikasnosti kao i promovisanje inkluzivnog preduzetništva i odgovornog poslovanja.

OVO ĆE VAS ZANIMATI…

NOVAK O URLICIMA NA TERENU: Vraćanje fokusa

IZBORI U BEČU: Sprkinja kandidat za predsednika opštine Margareten!

NOĆ U BEOGRADU: Poginuo muškarac, dvojica mladića (16) prebačeni na REANIMACIJU

Finalno evropsko takmičenje bi trebalo da se održi u Berlinu u novembru, ali s obzirom na epidemiološku situaciju, još nije zvanično potvrđeno da li će se takmičenje realizovati prema planu ili će se ipak održati on lajn.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter