Izvor: Happy BSC
18.11.2021 u 18:21
0

ALEKSANDAR ILIĆ ZA „TELEMASTER“: Najbitnije je da umetnik bude iskren!

Baletski umetnik i koreograf Aleksandar Ilić posle uspešne promocije svoje knjige  poezije „Sanjaj snove“ u Narodnoj biblioteci u Beogradu i Muzeju književnosti pozorišne umetnosti Bosne i Hercegovine u Sarajevu, večeras će u organizaciji Književne zajednice Sremska Mitrovica održati promociju knjige u galeriji „Lazar Vozarević“ u Sremskoj Mitrovici. 

Aleksandar Ilić bio je gost emisije „Telemaster“. 

– Promocija knjige stohova „Sanjaj snove“ u izdanju centra „Fabula nostra“ bila je 9. juna u Beogradu. Potom je u oktobru  usledio poziv iz Sarajeva gde smo predstavili knjigu. Večeras smo u Sremskoj Mitrovici, mom rodnom gradu  i vrlo sam uzbuđen pred čitanje stihova. 

-Uvek je lepo kada čitamo zajedno stihove i kada se promoviše poezija. Najvažnije je da umetnik bude iskren! Čitanje pripada divnoj publici i svako od njih će poneti neki lepi stih sa sobom.

-U nedelju smo na sceni Makedonske opere i baleta u Skoplju. Biće izvedena već  poznata predstava „Grand hotel“. Radujem se Makedoniji. Tom prilikom, posle divne turneje koje smo imali i u Crnoj Gori i BiH, sada smo napokon u Skoplju. Kuriozitet u ovoj predstavi je da učestvuju umetnici iz tog grada u kojem učestvujemo. Balerine Nacionalne opere i baleta iz Skoplja  učestvuju u ovoj predstavi.  Izuzetno nam je važno i velika je čast da nam se u svakom gradu pridruže novi umetnici. U ponedeljak na sceni Studentskog doma kulture biće izveden i moj poslednji plesni projekat-rekao je Ilić. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter