Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
27.11.2023 u 14:34
0

A SAMO JE HTEO DA KUPI TORTU: Slučajno postao milioner, pa šokirao odlukom!

Jedan Kanađanin osvojio je “Lotto Max” džekpot od 36,5 miliona američkih dolara (oko 33 miliona evra), a dobitni tiket je kupio sasvim slučajno u lokalnom supermarketu.

Pjer Ričer iz Montreala došao je u prodavnicu sa ćerkom, kako bi joj uzeo tortu, a potom platio 10 dolara za dva listića.

Ričer je ispričao medijima da je za dobitak saznao dan nakon izvlačenja. Njegovo dete je vrisnulo tako glasno da je pomislio da je videla pauka, prenosi USA Today.

I pored neverovatnih vesti ostao je opušten i nastavio sa dnevim aktivnostima.

Očigledno da iznenadno bogatstvo nije “omađijalo” Kanađanina, jer se dan kasnije, u ponedeljak, pojavio na poslu!

OVE TRI STVARI TREBA DA LAŽETE NA RAZGOVORU ZA POSAO: Ako ne želite da ga uprskate

Dakle, čovek je uradio nešto što mnogi sigurno smatraju šokantnim…

“Ne mogu da ih ostavim. Bez mene, odeljenje isporuka neće biti isto”, kazao je Ričer koji radi u jednoj ugostiteljskoj firmi.

Možda deluje ravnodušan, ali 33 miliona evra će iz korena promeniti živote članove porodice.

Ričer otkriva da već imaju planove s parama.

“Kupićemo kuću, novi auto i otići na odmor. U suštini, to je sve”, kazao je, ističući da će i dalje redovno dolaziti na posao.

Na kraju, prodavnica koja je prodala dobitni tiket dobiće proviziju od jedan odsto, što iznosi 365.000 dolara, odnosno oko 333.000 evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter