Izvor: Telegraf
20.03.2024 u 15:24
0

DOŠAO SA ODMORA PA DOŽIVEO NAJVEĆI ŠOK U ŽIVOTU: Proglasili ga mrtvim, sad se bori da dokaže da je živ

Nik Fatouros (34) se vratio kući s dužeg odmora i otkrio da je zvanično proglašen mrtvim. Žitelj Montreala doživeo je šok života pošto je otvorio poštu i ugledao obaveštenje Ministarstva pravde da će kazna za prekoračnje brzine biti “naplaćena od imovine pokojnika”.

Nik je dve godine boravio u Kostariki, zaboravljajući da plati kaznu iz 2022, prenosi Daily Star.

Ugledao sam dokument i počeo da se smejem. To je bila vest”, kazao je kasnije medijima. On je dodao da se sada bori sa birokratijom i pokušava da dokaže da je živ.

“Veoma je teško doći u kontakt sa nadležnima. A šta bi se dogodilo da je moja majka otvorila poštu? Ne daj bože”, kazao je Nik.

 

Njegov advokat Vilijam Korbatli dodaje:

“Ponekad se dešavaju ovakve greške, ali zaista retko. Ovo ne utiče samo na saobraćajnu kaznu, već na sve ostalo. Nik se nada da će uspeti da dokaže da nije mrtav”.

U međuvremenu, oglasio se portparol Ministarstva pravde koji je potvrdio da je “ljudska greška” odigrala ulogu u ovom slučaju.

“Naplatilac kazne je iskoristio pogrešan šablon za korespondenciju. Izvinjavamo se zbog čitave situacije. Biće sprovedena odgovarajuća komunikacija s našim građaninom.“

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter