Izvor: telegraf.rs
08.12.2023 u 14:12
0

DA LI JE MOGUĆE?! Neverovatno šta je čovek sakrio u gaće

Carinici na Međunarodnom aerodromu Suvarnabumi, u predgrađu Bangkoka, uhvatili su 5. decembra neimenovanog turistu u pokušaju šverca.

Njima je bila sumnjiva garderoba koju je stanovnik Tajvana nosio na sebi, a nakon skeniranja bilo je jasno da nešto krije.

Turista je odveden u posebnu prostoriju radi pretresa, a potom su u njegovim boksericama otkrivene tri vezane čarape, prenosi AP.

GENIJALAC IZ BELGIJE INSPIRISAN TESLOM: Loren (13) sa 9 godina upisao fakultet

Carinici su bili šokirani kada su iz njih izvukli dve azijske patuljaste vidre i jednog prerijskog psa!

Čovek je planirao da se ukrca u avion za Tajpej noseći sa sobom životinje, a sada mu preti ozbiljna kazna zbog kršenja propisa.

“Tajland nije kapija za krijumčarenje egzotičnih životinja. Uhvatićemo svakog ko pokuša da ih unese u avion”, saopštili su nadležni.

Muškarac je zadržan u policijskoj stanici, dok su vidre i prerijski pas predati Kancelariji za zaštitu divljih životinja. Tajland je glavno tranzitno čvorište za ilegalnu trgovinu životinjama, a krijumčari ih često transportuju u obližnju Kinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter