Izvor: Happy BSC Portal/Objektiv.rs
06.11.2023 u 10:44
0

DATUM ROĐENJA OTKRIVA SVE O NAMA: Saznajte koji je vaš dan

Datum rođenja može pokazati koliko se lako snalazite i imate sreće ili vam ipak ide malo teže.

Datum rođenja otkriva mnogo o našem životnom putu. Neki veruju da on krije tajnu šta smo bili u prošlom životu, ili, recimo, da parni ili neparni datum rođenja takođe imaju svoje značenje.

Pogledajte šta govori o vašem karakteru ili sudbini dan u mesecu kada ste rođeni.

Ako ste rođeni 1, 10, 19, 28. u mesecu…

… vi ste rođeni kao vođa, imate mnogo ambicija i hrabrosti. Ako se vi pitate, postići ćete mnogo u životu, znate čemu težite i na šta ste fokusirani. Kreativni ste, imate mnogo ideja i spremni ste da menjate svet. Vi se odlično snalazite u samostalnim poslovima.

Pixabay

Ako ste rođeni 2, 11, 20, 29. u mesecu…

… vama je potreban mir u životu. Vi ne želite da budete sami, već u skladu sa nekim. Dobar ste timski igrač, skromni ste, emotivni i empatični. Lako vas je povrediti, pa se makar sami potrudite da ne date svakome da vas iskoristi. Pravi ste esteta..

Ako ste rođeni 3, 12, 21, 30. u mesecu…

… vi imate dara za umetnosti, kreativni ste, elokventni, rođeni za stvaranje. Vi ste optimisti, duhoviti, spremni da osnažite druge. Maštate, prijatelji ste, topli i velikodušni.

Ako ste rođeni 4, 13, 22, 31. u mesecu…

… vi ste vredi, disciplinovani, organizovani. Izvršavate svoje obaveze. Ne trpite laž i volite istinu po ma koju cenu. Ne odustajete nikada i za vas predaja nije opcija. Čvrsto držite kontrolu.

Šta o vama tačno govori DATUM ROĐENJA?
Pixabay.com

Ako ste rođeni 5, 14, 23. u mesecu…

… vi ste veoma komunikativni i daroviti s rečima, bilo u govoru, bilo u pisanju. Imate dobre komunikacione i prodajne sposobnosti. Lepo pričate i u stanju ste da mnoge time opčinite. Ipak, mnoge stvari vam brzo dosade, pa često želite promenu i slobodu.

Ako ste rođeni 6, 15, 24. u mesecu…

… vi ste puni ljubavi za sve. Najviše volite kada ste okruženi porodicom. Volite da okupite porodicu na jednom mestu i da budete centar tih okupljanja. Želite harmoniju, volite decu i pravdu i birate da vidite najbolje u ljudima.

ko ste rođeni 7, 16, 25. u mesecu…

… vama je logika jača strana. Volite da učite, istražujete i tražite istinu. Nemate poverenja u svakoga i nekada vas je teško pridobiti. Želite da spoznate dublji smisao i volite samoću.

Ako ste rođeni 8, 17, 26. u mesecu…

… vi ste veoma snažni i ambiociozni. Želite da imate jasne životne ciljeve i fokus. Brzo rešavate probleme i ne dozvoljavate sebi da posustanete i padate. Vaš glavni adut je dar za organizaciju i rešavanje svakog zadatka ili nedaće.

Ako ste rođeni 9, 18, 27. u mesecu…

… vi imate mnogo talenata i želite da ostvarite nešto veliko i ostavite traga. Empatični ste, pomažete, dajete ljudima više nego što dobijete. Volite da putujete, velikodušni ste i kreativni.

ČAK TRI MILIONA EVRA ZA DELO SLAVNOG UMETNIKA: Slika Kloda Monea na aukciji u Parizu

Ako ste rođeni 11. ili 22. u mesecu…

… vi ste umetnici, ponekad nervozni, ali uvek inspirisani. Možete da budete uspešni i da ostvarite sve snove jer ste veoma mudri i lako nalazite put za ostvarenje svojih ideala i želja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter