Izvor: JUTARNJI LIST
25.10.2023 u 17:23
0

KOŠTALO GA ŽIVOTA: Muškarac pokušao da pojede jedno od najopasnijih jela na svetu, onda je nastao haos

Muškarac (82) u Južnoj Koreji doživeo je srčani udar nakon što se ugušio komadom "žive hobotnice". Reč je o lokalnom delikatesu san-nakji, koja se sastoji od sveže odsečenih pipaka spomenutog mekušca.

Vatrogasna stanica u gradu Kvangjuu u ponedeljak ujutru je primila dojavu o tome da je komad san-nakjija zapeo u grlu jednog muškarca. Po dolasku hitne službe, čovek je već imao srčani udar, a medicinsko osoblje odmah je pokrenulo postupak oživljavanja. Ali 82-godišnjak nije preživeo.

Inače, san-nakji je mala hobotnica koja se reže i služi sirova, a često se jede na primorju i poslužuje se sa susamovim uljem, semenkama susama, a ponekad i đumbirom, dok mu je tekstura gumasta.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter