Izvor: Kurir
09.01.2024 u 01:32
0

UGUŠILI SE DOK SU PEKLI RIBU ZA BADNJI DAN: Nezapamćena tragedija kod Gradiške

Stariji bračni par Milovan i Sena V. pronađeni su mrtvi u pomoćnoj prostoriji u Seferovcima kod Gradiške na Božić, a njihove komšije u neverici prepričavaju detalje tragedije koja je zadesila porodicu.

– Milovan je bio dobar majstor, sve je znao da radi sam, pa tako i taj kobni plin je verovatno sam napravio. Zaista nikome nije jasno kako je došlo do tragedije, ali rekli su da su se oboje ugušili – priča komšija nastradalih.

Dodaje kako je jedno telo pronađeno na klupi u pomoćnoj prostoriji, a drugo na kraju iste prostorije.

UŽAS KOD GRADIŠKE: Pronađeno telo u Savi

– Čuo sam da su pekli ribu na Badnji dan i tada je najverovatnije došlo do tragedije. Na Božić sam primetio da Milovana nema ispred kuće iako se radi o čoveku koji porani pre mene.Oko podneva je došla policija i tada sam čuo šta se dogodilo. Svi smo i dalje u šoku i ne možemo da verujemo da ih je snašla ovakva tragedija – priča komšija nastradalog bračnog para.

Dodaje kako su iza pokojnika ostali sin i kćerka koji su nakon vesti o tragediji došli u Seferovce.

Tragedija je Policijskoj stanici Nova Topola prijavljena 7. januara oko 12.30 sati.

– Policijski službenici Policijske uprave Gradiška su izašli na mesto nesreće i potvrdili navode prijave. Izvršenim uviđajem, zajedno sa dežurnim mrtvozornikom Doma zdravlja Gradiška, ustanovljeno je da su dva lica, starije životne dobi, inicijala M.V. i S.V. iz Gradiške, smrtno stradali usled gušenja plinom – saopšteno je danas iz Policijske uprave Gradiška.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter