Izvor: kurir
17.11.2023 u 11:09
0

NAJSKUPLJI GRAD NA SVETU: Ako pljunete na ulici kazna je 1000e, čak su i žvake zabranjene

Singapur je najskuplji grad-država na svetu. Za nepoštovanje pravila koja su propisana na ovom mestu, moraćete debelo da platite. Za pljuvanje na ulici se kažnjava čak 1.000 evra!

– Ako ne pustite vodu u toaletu, kazna će vas koštati 450 evra – kaže Marko na svom Instagram profilu.

Ovo je grad koji ima najlepši aerodrom i na tom istom se nalazi najveći veštački vodopad na svetu.

U ovom gradu, ako odlučite da pljunete na ulici, dobićete kaznu da platite u iznosu od 1.000 evra. Takođe, zabranjena je i prodaja žvaka, kao i pušenje na otvorenom, a 99 odsto površine je pod kamerama.

a Njujork ni na tri prva mesta! (foto)

Singapur je grad-država u kom je svaki treći stanovnik dolarski milioner, a ukoliko želite vozačku dozvolu, ona će vas koštati neverovatnih 30.000 evra!

Na Markovo pitanje da li biste voleli da živite u ovakvom gradu, komentari su glasili: ,,Nikako. Život pun pravila nije život. A, i bez žvaka“, ,,Neka, hvala“, ,,Ovu kaznu za pljuvanje bih uvela i kod nas“, ,,Nikako, sve je veštačko“, zaključili su oni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter