Izvor: Happy BSC Portal
12.11.2023 u 10:39
0

OSVOJILA MILIONE NA LUTRIJI: Ali ovo ne može sebi da oprosti, evo i zašto

Pre 31 godinu Dženet Valenti (77) iz Njujorka uspela je da osvoji džekpot u vrednosti od 12 miliona dolara, ali je spletom neverovatnih okolnosti ostala bez novca.

Gospođa Valenti tvrdi da je posedovala tiket sa pobedničkim brojevima 2, 3, 6, 43, 46 i 52, ali je nesrećnim slučajem bacila taj tiket zajedno s neuspešnim tiketima.

Njena greška koštala ju je ogromne svote novca, ali nakon tri decenije, odlučila je da kontaktira lokalne lutrijske zvaničnike kako bi pokušala da reši ovu situaciju. Međutim, iz lutrije su joj objasnili da samo vlasnik tiketa koji ga lično donese može da podigne nagradu.

– I dalje igram Loto, ali su mi dobici mali, svega par dolara ili zamena – objasnila je žena.

Bacila tiket u smeće

Ona je opisala kako je tog jula 1991. godine žurila da napustiti kuću sa dvoje dece i svojom majkom, zbog čega je nespretno bacila pobednički tiket u smeće.

Nakon što je otišla kod prijatelja za vikend, pokušala je da pronađe svoj tiket kad se vratila kući, ali ga nažalost nije uspela naći.

BESPLATAN SAVET LEGENDARNOG DANILA LAZOVIĆA: Ovo je bitno u životu! RASPLAKAĆETE SE VIDEO

Nagradu koju je osvojila Dženet Valenti vratila je u državni fond za lutriju godinu dana kasnije, čime je postavljen rekordni iznos u istoriji Njujorka.

Dženet je otkrila da je dugo patila zbog greške koju je napravila i da joj je to ostalo „neprežaljeno“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter