Izvor: Informer
04.04.2024 u 11:28
1

MONSTRUMI POKUŠALI DA PRIKRIJU ZLOČIN: Automobil oprali varikinom, Dankino telo zatrpali smećem

Danka Ilić ubijena je 26. marta kada su na nju automobilom naletela dvojica radnika Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor.

Reč o dvojici muškaraca S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot. Oni su je udarili automobilom, ubacili telo u gepek, a potom je bacili na obližnju deponiju.

– Naleteli su na nju pri velikoj brzini i ubili je na licu mesta. Umesto da pokušaju da pomognu i pozovu policiju, oni su je stavili u gepek i odvezli do deponije. Tamo su je bacili. Prvo su je zatrpali otpadom da ne bi bila primećena, a zatim su otišli i očistili automobil varikinom da bi uklonili trag krvi. Tek forenzičkom analizom su otkriveni tragovi krvi. Utvrđeno je da krv pripada maloj Danki. Policija je od početka imala indiciju da se nešto ovako desilo. Ove ubice su se u više navrata vraćale do te deponije i dodatno zatrpavale telo devojčice. Grozan zločin, sa predumišljajem. Policija je do dokaza u ovoj istrazi došla forenzičkom analizom tragova krvi. Tek što su otkrili da krv najverovatnije pripada Danki, radnici su uhapšeni i pali na poligrafu. Jedan od njih je potpisao priznanje, drugi se još uvek nećka. Oni će biti najstrožije kažnjeni, navode mediji reči upućenog izvora.

Printscreen YT ZA media

Inače, S.J. je osumnjičen da je službenim vozilom ”fiat panda” u ulici Radomira Putnika 26. marta ove godine udario u pešaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom D.D. telo devojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gdje su telo izbacili sa desne strane puta.

S.J. se na teret stavlja da je time počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a D.D. pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog dela. Obojici je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

– S.J. se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uslovima na putu usled čega je prednjim desnim delom vozila udario u devojčicu i usmrtio je – navodi izvor iz istrage.

Danka Ilić nestala je 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem „Pronađi me“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MONSTRUMI POKUŠALI DA PRIKRIJU ZLOČIN: Automobil oprali varikinom, Dankino telo zatrpali smećem”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter