Izvor: Blic/Kurir
04.04.2024 u 11:46
0

OVO SU OSUMJIČENI ZA UBISTVO DANKE: Već su bili privedeni pa pušteni, evo kako su otkriveni

S.J. (50) iz Zlota uhapšen je nakon što je priznao da je sa kolegom službenim kolima ubio Danku Ilić (2), a potom njeno telo bacili na divlju deponiju na Starom banjskom putu. Za ubistvo su osumnjičeni su Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot!

U automobilu su pronađeni tragovi krvi, nakon čega je urađena DNK analiza i potvrđen identitet ubijene Danke Ilić.

– Po planu rada preduzeća, bilo je poznato ko je vozio automobil u kritično vreme, proverom baznih stanica, to je i potvrđeno. Osumnjičeni su privedeni i odmah priznali ubistvo – kaže izvor.

Dvojica radnika koji su tog dana dužili auto i obavljali poslove u Banjskom polju, su vozili izuzetno brzo i udarili devojčicu koja je očigledno odlutala iz dvorišta.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter