Izvor: Novosti
04.04.2024 u 12:10
3

DANKA JE DAVALA ZNAKE ŽIVOTA: Otkrivaju se stravični detalji tragedije, vesti sve crnje! Nisu imali milosti prema nevinom detetu

Ubistvo su izvršila dvojica radnika Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" iz Bora, S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

 

Devojčica je davala znake života kada su je udarila kola i kada je stavljena u gepek. Tačan uzrok smrti male Danke pokazaće obdukcija kada bude pronađeno telo.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “DANKA JE DAVALA ZNAKE ŽIVOTA: Otkrivaju se stravični detalji tragedije, vesti sve crnje! Nisu imali milosti prema nevinom detetu”

  1. Ništa nikome ne verujem! Za 1 dan mogle su biti obavljene transplatacije, a kamoli za ovih 10. Osim toga možda su u pitanju pedofili. A i one Rumunke, što su bežale u Vels ako nemajuj veze sa Dankom? Zašto se nisu odmah javile policiji da kažu da je u pitanju slučajnost. Svašta može biti, ali ovo što napričaše nema veze sa istinom.

    1
    0
    Odgovori
  2. Boze dragi sacuvaj. Ako je istina da je djete prilikom udara bilo zivo i da su je monstrumi zadavili a potom ubacili u gepek i odvezli na deponiju gdje su je bacili/zatrpali smecem, onda ni smrtna kazna nije dovoljna kazna za ove monstrume. Ovako se iole normalan covjek nebi ponasao ni prema psu, macki koje udari na cesti a kamoli prema djetetu od 2 godine. Moje duboko saucesce porodici male Danke 😢😢😢😢😢😢😢😢

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter