Izvor: Happy BSC Portal/Informer.rs
29.12.2023 u 22:40
0

OVA TAŠNA KOŠTA KAO AUTOMOBIL: Njeno posedovanje je stvar dobrog ukusa

Preskupa Birkin tašna je stvar prestiža, a cena skupljih modela iznosi vrtoglavih 30 000 dolara.

Torba „Hermès Birkin“, popularna Birkinka, koja je dobila ime po glumici i pevačici Džejn Birkin je tokom godina postala simbol bogatstva i ekskluzivnosti.

Kada je prvi put predstavljena 1984. godine, postala je svetski poznata zahvaljujući kvalitetu, dizajnu i vrtoglavo visokoj ceni.

Pixabay

Postojale su i liste čekanja na kojima su bila ispisana imena retkih koji mogu da je priušte.

Način na koji se dobijaju nove Birkin torbe se promenio tokom godina. Magazin „Vogue“ tvrdi da liste čekanja u Hermes prodavnicama više ne postoje i da se ponuda razlikuje u zavisnosti od lokacije.

Hermes predlaže da posetite najbliži butik i nudi lokator prodavnice da to učinite.

EVO KO JE PRVI POSLAO BOŽIĆNU ČESITKU: Koju tajnu kriju božićne čarape

Sa porastom broja prodavaca luksuznih proizvoda na mreži, polovni Birkini su lako dostupni preko raznih sajtova – od onih koji nude retke torbe do sajtova na kojima se prodaje luksuzna roba.

Ipak, potrebno je čuvati se lažnih modela, jer se dešava da se kopije ne razlikuju mnogo od originala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter