Izvor: HappyBSC
18.05.2020 u 10:11
0

OVO NIJE TEORIJA ZAVERE VEĆ NOVO ČOVEČANSTVO Pročitajte 24 tačke Agende Novog svetskog poretka (FOTO)

Sve ono što je bilo „teorija zavere“ je zapravo „teorija istine“, sve nam je pred očima bilo, a bili smo slepi pored zdravih očiju i zdravog razuma.

PROGOVORILA ŽENA IZ TAJNOG PROJEKTA HAARP: Ne mogu da ćutim, ovako nam razaraju planetu (FOTO, VIDEO)

Uz ovaj komentar, na društvenim mrežama pojavila se Agenda Novog svetskog poretka. I to sve nabrojano u 24 tačke. Prema tvorcima novih pravila za čovečanstvo nema više porodične zajednice, vlast odgaja decu, čipovano stanovništvo…

UDARNA VEST! Ovo je rasklopljeni 5G uređaj, a pogledajte šta je unutra! (VIDEO)

– Mnogima ce ovo zvučati ludo i nemoguće ali nažalost ovo će na stići i pre nego što mislimo ukoliko se ne dozovemo pameti. Planeta je vlasništvo svih nas. Imamo jednaka prava da tu boravimo i da njena bogatstva koristimo besplatno, da budemo slobodni i živimo onako kako želimo. Ako dozvolimo manjini da nam to sve oduzme, nije do njih do nas je – navodi se u komentaru Miloša Tedića, poznavaoca „teroija zavere“.

STRAVIČNA ISPOVEST ŠVEĐANINA Čipovali su me i sada sam njihov ROB! (VIDEO)

 Pročitajte šta nam se nudi, i zaključite samo…

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.


OBAVEZNO PROČITAJTE

ŠOKANTNO PRIZNANJE BILJANE R! Muž me tera u prostituciju jer smo pukli zbog korone!

COVID 19, SLUČAJ VRANJE! KISIĆ -TEPAVČEVIĆ: Ovo nije trebalo da se dogodi!

PAVLE PRED SMRT PREDVIDEO: Joanikije će biti patrijarh!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter