Izvor: ALO.RS
12.10.2023 u 21:44
0

POMAMA ZA AUTOBUSOM „KRSTIĆ I SINOVI“: Srbi hteli da kupe kultno vozilo iz filma „Ko to tamo peva“- Hrvati neće da ga prodaju! (VIDEO)

Čak četiri ponude stigle su iz Srbije u zagrebački "Jadran film“ za kupovinu kultnog autobusa „Krstić i sin“ iz filma „Ko to tamo peva“.

Odgovor je glasio „autobus nije na prodaju“ i u toku je rekonstrukcija tog kultnog autobusa koji bi uskoro mogao da bude u voznom stanju.

Obnavljaju se kočnice, ugradiće se novi motor, popraviti limarija, a sve kasni jer je u međuvremenu propala jedna firma koja je obilato sponzorisala obnovu.

Moramo da ga ostavimo vizualno originalnim i tehnički ispravnim, da bi mogao da se vozi kao registrovani autobus. To znači više tehničkih, naizgled nevidljivih promena. Na primer, da se zameni stari kočni sa „sajlama“ danas prihvatljivim sisemom – kaže direktor „Jadran filma“ Vinko Grubišić.

VIDIŠ DA MOŽE DA SE VOZI I BEZ TOČKOVA! URNEBESAN SNIMAK iz BAČKE PALANKE I NASMEJAO I RAZBESNEO SRBIJU! (VIDEO)

Autobus je proizveden četrdesetih godina prošlog veka u „Mercedesu“, a nije, kao na filmu, saobraćao između srpskih sela do Beograda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter