Izvor: NAJZENA
01.10.2023 u 14:20
0

DANAS ĆE VAM SE OSTVARITI ŽELJA: Prvi oktobar će mnogima biti NAJSREĆNIJI DAN u godini!

Ako ste pogledali kalendar, znate da je prvi dan oktobra, a kaže numerologija da bi ovo mogao da bude najsrećniji dan mnogim ljudima u celoj godini.

IZRAČUNAJTE DATUM ROĐENJA: Pogledajte šta o vama kaže numerologija!

Ako ste danas primetili broj 0110 na svom kalendaru, koji izgleda kao da je u ogledalu, trebalo da znate da ste zaista posebni i da je vaš potencijal ogroman. Obično usrećujete druge ljude, ali danas treba da budete dobri prema sebi, kažu numerolozi. Anđeli čuvari koriste broj 0110 da ukažu ljudima na talente koje skrivaju duboko u sebi. Niste ih koristili do sada, samo zato što ih još niste postali svesni, a taj trenutak će se dogoditi danas.

Danas, više nego ikada, potrebno je da verujete u sebe i svoje sposobnosti. Mnogi ljudi, zbog svog užurbanog načina života i svih uloga koje marljivo obavljaju iz dana u dan, jednostavno zaborave da duboko u sebi imaju veštine koje treba da koriste i tako život učine bogatijim.

Na primer, ako celog života usrećujete druge ljude dobrim delima, danas to primenite na sebe. Bilo da se radi o finansijskim ili vremenskim ograničenjima, morate prestati da se lišavate životnih radosti. Svi oni koji su godinama sanjali da putuju do neke destinacije trebalo bi da rezervišu putovanje danas.

Poenta ovakvih datuma, kao u ogledalu je da se vasiona postarala da vam se dobro vrati i da ostvarite sve o čemu ste dugo sanjali. Dakle, bez straha donesite sve one odluke za koje mislite da će vas usrećiti i obogatiti vaš život, savetuju numerolozi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter