Izvor: KURIR.RS
16.09.2023 u 11:23
0

„SINA BIH NAZVALA AJVAR“ Strankinja raspametila Balkance imenima koje bi dala deci! (VIDEO)

Strankinja iz Azije koja živi u Sarajevu objavila je na svom TikTok profilu video u kom je nabrojala nekoliko bosanskih, srpskih i hrvatskih reči koje bi bile lepa imena da nemaju značenje, a jedno je postalo hit.

„Danas“ joj se sviđa i kao muško i kao žensko ime, dok je reč „banja“ slična imenu „Anja“, no prema njenom mišljenju, puno bolja, a zatim je usledio potpuni hit.

„Ako bih imala sina, nazvala bih ga ajvar. Zvuči mnogo dobro“, izjavila je tiktokerka.

„Aleja“ je reč koja joj zvuči kao lepo žensko ime, a odabrala je gradove Bihać i Sandžak kao potencijalna muška imena koja joj deluju vrlo „muževno“.

MUŠKARAC IZ SRBIJE IMA NAJČUDNIJE IME: Njegova lična karta potpuni je hit na mrežama (FOTO)

„Narandža“ je reč koja bi joj se jako svidela kao ime, baš kao i reč „razlika“, za koju smatra da bi bila lepo ime.

„Najdraža mi je reč ‘karmin’. Ne znam, zato što mog muža zovu Armin“, objasnila je i za kraj dodala: „I reč ‘bojanka’. Lepo žensko ime.“

Njen video prikupio je više od 800.000 pregleda i brojne komentare.

„Vrištim“, napisala je jedna tiktokerka, a druga komentirala: „Na tragu si nečeg.“

Mnogi su se složili da je Ajvar pobednik na ovoj neobičnoj listi, a bilo je i onih koji su joj davali predloge za imena „Pašteta“, „Ćevapi“ i „Majonez“.

@deluluish #balkantiktok #imena ♬ original sound – Louisa

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter