Izvor: sportal.rs
22.11.2023 u 18:45
0

SVI O PRIČAJU O NJOJ: Ova ruska teniserka pali i izgledom i ponašanjem (FOTO)

Anastasija Potapova je 28. teniserka sveta, koji voli da se snima za društvene mreže u provokativnim izdanjima. To je i sada učinila, na oduševljenje brojnih pratilaca.

Potapova ima 154.000 pratilaca i voli da intrigira javnost. Ne tako davno, iznervirala je mnoge zbog odluke da podrži svoj klub Spartak iz Moskve. Pred meč trećeg kola ovogodišnjeg Indijan Velsa protiv Amerikanke Džesike Pegule, Ruskinja je izašla na teren u dresu Spartaka iz Moskve. U vreme kada je rat između Ukrajine i Rusije u punom jeku i kada traje više od godinu dana, bilo je očekivano da se „slučajem Potapova“ pozabavi i WTA.

Ruskinja je u svoju odbranu kazala da ne razume u čemu je problem i da je izašla na teren u dresu tima za koji navija od svoje 13. godine. Njeno mišljenje nisu delili svi, pa tako i najbolja teniserka sveta Iga Švjontek koja je istakla da je bila iznenađenja ovakvom reakcijom koleginice, te da joj nije jasno kako nije shvatila da je to pogrešno. Ubrzo se na njenu izjavu nadovezao Aleksandar Dolgopolov i pružio podršku Poljakinji.

Zbog svega toga, WTA je upozorio Potapovu: „U vezi sa dresom ruskog kluba, WTA je formalno upozorio igračicu da to nije prihvatljivo. Ne očekujemo da će se ovo ponavljati u budućnosti“.

Nešto kasnije, dodatno je izludela Igu i WTA, došla je na meč Spartaka kao specijalna gošća.

– Svaka osoba ima pravo da bira, odlazak na meč u majici Spartaka bio je moj lični izbor. Ona me je osudila, ali me ne zanimaju njene pritužbe. Ako hoće da krivi mene za nešto, onda joj želim sreću. Ne obraćam pažnju na to.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter