Izvor: 24SEDAM.RS
26.03.2024 u 16:25
0

TENISERKA IMA BOLEST OD KOJE JE UMRLA SLAĐANA MILOŠEVIĆ: Aleksandra Slađana Milošević je bolovala od Šegrenovog sindroma.

Naša poznata pevačica preminula u 69. godini

Aleksandra Slađana Milošević je bolovala od Šegrenovog sindroma. Za ovu bolest, u javnosti se nešto više čulo, pošto je poznata američka teniserka Venus Vilijams saopštila da boluje od nje. 

OVO IDE U ISTORIJU! NAŠA KOŠARKAŠKA LEGENDA DOŽIVOTNO SUSPENDOVANA – FIBA donela odluku koja se ne pamti

Srećna sam što je konačno ustanovljena dijagnoza. Nadam se da ću uskoro ozdraviti i da ću se brzo vratiti na teren – rekla je u septembru 2011. godine Vilijamsova.

Tada je imala 31 godinu i povukla se sa US opena. Predala je meč Nemici Sabine Lisicki. Usledila je i kraća pauza. Već u februaru naredne godine, vratila se takmičarskim mečevima.

Kada joj je dijagnostikovana bolest, starija od sestara Vilijams je promenila i način ishrane. Postala je veganka, a uz to i smanjila unos kalorija i šećera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter