Izvor: ALO
09.04.2024 u 18:25
0

ZABRINJAVAJUĆA BOLESTI DRAGANE MIRKOVIĆ: Pevačica mora da bude pod određenom terapijom, dijagnoza sve zabrinula!

Kako bi držala pod kontrolom, prinuđena je da bude pod određenom medicinskom terapijom

Blistava dugogodišnja karijera, život kao iz bajke, samo su neke od stavki kojima se jedna od naših najboljih pevačica, Dragana Mirković, može pohvaliti i sa ponosom nositi epitet srećne žene, međutim teško breme popularnosti i velike slave koju je stekla uticali su da se suoči sa ozbiljnim zdravstvenim problemom

Bolest je Draganu Mirković navela da znatno promeni način života.

Pre nekoliko godina pevačica je otkrila da joj je štitna žlezda do te mere oštećena da će celog života morati da pije lekove.

– Problem sa štitnom žlezdom nastao je zato što sam mnogo toga prećutala. Stvarno zna da bude bolno kad vam knedla stoji u grlu i kad hoćete da izgovorite, a ne date sebi da kažete ili odgovorite. A sve znate, i sve vam je jasno, i svi sve znaju i svi ćutimo – otvorila je ona jednom priliku dušu.

Kako bi držala bolest pod kontrolom, prinuđena je da bude pod određenom medicinskom terapijom, međutim ona se trudi i da na prirodan način pomogne sebi koliko god može, promenila je način ishrane, a uzima i određene suplemente.

JELENA TINSKA: SLAĐANU SAM ZNALA PREKO NJENOG BRATA SA KOJIM SAM BILA: Bio je OPASAN FRAJER, a posle sestrine smrti je pitao OVO

 

 

U pitanju su prirodni detoks suplementi koji vrše detoksikaciju organizma i koji umnogome pomažu i poboljšavaju rad štitne žlezde – ispričao je jednom prilikom izvor za „Alo“ i dodao:

– Uz te suplemente Dragana mora da menja i način ishrane, ali to njoj nije teško jer je inače na režimu budući da pazi na kilažu i svesna je da je zdrava ishrana najbolji lek protiv starenja. Ovaj novi režim će joj pomoći i u tome, a pospešiće i rad njene štitne žlezde. U svakom slučaju, Dragana se i sada oseća dobro, ali kako pazi na zdravlje, želi da učini sve što je moguće da joj bude još bolje i da problem sa štitnom želzdom svede na minimum.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter