Izvor: BSC HAPPY
06.12.2023 u 17:01
0

TO SU BILI RATNICI! Kako je srpski seljak sa šakačom oslobodio Hrvate, Slovence i Bošnjake!

Početak decembra uvek je pravo vreme da se podsetimo slavnih podviga srpske vojske. Posle okončanja Prvog svetskog rata 1. decembra 1918. stvorena je Kraljevina Srba, Hrvata i Slovenaca, a te države kao ni slobode za njene narode ne bi bilo da nije bilo srpskog seljaka koji je u opancima i sa šajkačom na glavi izvojevao je velike i važne bitke protiv mnogo jačeg i nadmoćnijeg neprijatelja.

OVO JE SVETSKI ČUVENO „SRPSKO BURE“ KOJE JE ZAUSTAVILO EPIDEMIJU TIFUSA U VELIKOM RATU: Pegavac kosio srpsku vojsku do ovog IZUMA

Čestitamo Hrvatima, Slovencima, Severnim Makedoncima i Bošnjacima – muslimanima dan oslobođenja!

1.12 1918. dobili ste zvanično slobodu, a slobodu vam je doneo prekaljeni ratnik, srpski gedža sa svojom šajkačom i opancima!

Pre Srbina-gedže, slobodu niste imali i robovali ste Turcima, Mađarima i Austrijancima.

I zapamtite, samo dokle je stigao srpski opanak i srpska šajkača, samo tu danas imate svoje izmišljene ili istorijski potvrđene narode i samo dotle imate svoje države. Nećete naći, na primer Slovence danas u Austriji ili Hrvate u Mađarskoj ili tzv. Severne Makedonce u Grčkoj ili Bugarskoj. Svi oni postoje i opstaju samo tamo dokle je srpska šajkača i srpski opanak stigao!

I još zapamtite, niko od vas danas ne bi bi imao slobodu ili državu da vam nije bilo Srbina -gedže koji vam je tu slobodu doneo. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter