Izvor: Happy BSC
02.06.2020 u 14:32
0

NA POMEN NJEGOVOG IMENA SE TRESE: Maltretirao je KRIMINALAC, ima DETE koje SKRIVA od STRAHA! (FOTO)

Nova učesnica luksuzne vile „Parova“ kontroverzna Kristina Mažibrada imala je veoma buran i dinamičan život pre ulaska u zabavno-humoristički program, kada joj se život takođe preokrenuo.

TATA TREBA DA ČASTIŠ: Požgaj će se ostvariti u NAJLEPŠOJ ŽIVOTNOJ ULOZI!? (FOTO)

Ona je naime, u rijaliti ušla zbog Milutina Radosavljevića Milija za kojim je do juče bila luda.

Njih dvoje više nisu u dobrim odnosima, pa je iskusni rijaliti igrač osuo drvlje i pamenje po mladoj ženi iz Čačka.

ŽIVEĆE U ŠVALERKINOM STANU: Gocu ŠUTNUO kao POSLEDNJEG KERA, otkrio sve PLANOVE! (FOTO)

Počeo je da priča o njoj i otkriva deliće intrigantnih stvari.

– Ona je mlada žena koja ima dete. Nije problem što ima dete, neka je ono živo i zdravo. Ali kakva je to majka, što  dete ostavlja zbog rijalitija. Na šta to liči. A u vezi je sa nekim opasnim oženjenim čovekom iz inostranstva. Mislim da je to stvarno strašno. Ovde se folira, pravi fina, ustvari nije ništa od toga – rekao je Mili.

– Ona ne sme da otkrije identitet jer se plaši. U pitanju je opasan lik, ja znam momke takvog kalibra. Možda je i malretitrao pa se plaši – dodaje on. 

O kome se radi saznaćemo uskoro.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter