Izvor: Happy BSC
31.08.2021 u 13:16
0

KRAJ LJUBAVI! Neda ostavila Tirkleta!

Bivša takmičarka devete sezone „Parova“, Neda Lakić za dva meseca će se poroditi. Međutim, svoju devojčicu dočekaće kao samohrani roditelj.

Lakićeva i Aleksandar Bjelanović Tirke više nisu zajedno, a bivša stanovnica luksuzne zemunske vile je uprkos krahu ljubavi, puna optimizma jer će se ostvariti u ulozi majke.

Neda je na svom Fejsbuk profilu istakla da je slobodna, ali i objavila fotografiju na kojoj sija, a trudnički stomak je u prvom planu.

VAŽNO: 

„MOSTOVI NAS SPAJAJU, A PUTEVI VODE U BOLJU BUDUĆNOST“ Vučić objavio snimak o novim projektima (VIDEO)

SELAKOVIĆ: Zahvalnost Danskoj na podršci Srbiji na evropskom putu

MALAGURSKI U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Nema spasioca ni krivca, samo i jedino SAMI možemo da menjamo stvari na BOLJE

PAJIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Krivokapić kreira podeljeno društvo – U CRNOJ GORI RADI KO ŠTA HOĆE!

Pratioci su je nagradili komplimentima i lajkovima. Većina fanova se zapitala gde je Tirke, ali odgovor nisu dobili.

– Očekujemo devojčicu. To je prva devojčica začeta u rijalitiju. Sve je u redu, bili smo na pregledu. Odlučili smo da se zove Anđela – nedavno je otkrila Lakićeva za naš portal.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter