Izvor: BSC HAPPY
13.07.2023 u 19:57
0

GLAVNI JUNAK iz serije „BRAČNI TROUGAO“ obeležio i horoskop – RADNIM DANIMA U 13.30 SAMO NA HAPPY TV!

Glavni junak iz serije "Bračni trougao" obeležio i horoskop.

Koji horoskopski znaci najviše varaju, a koje svi obmanjuju…Upućeni u znake Zodijaka, kunu se da neverni Volkan, iz serije “Bračni trougao”  ima jedan od onih znakova, koji – mirišu na prevaru. A, muškarci, koji prema zvezdama I planetama, ne mogu da se zasite prevare, tokom celog života, obično su rođeni u znaku ovna, blizanaca ili vage.

Da se razumemo, da je Volkan iz serije “Bračni trougao”, definitivno bi bio Ovan, loš u odanosti, verovatno mora da bude slepo zaljubljen u nekog drugog da bi vas zbunio ili prevario. Ovan, koji baš i ne voli veze i zbog toga obično ima kratkotrajne veze, često izbegava zaljubljivanje i vezu. To ponekad može ukazivati na to da Ovan ide putem neverstva čak i da potkopa vezu.

BSC HAPPY


Blizanci, koji su uvek zbunjeni u vezi o kojima je reč, imaju malo poteškoća u donošenju odluka. Po prirodi otvoreni za istraživanje, njih više privlače žene ili muškarci koje ne poznaju. To može da izazove neke probleme u smislu lojalnosti.

Vage, koje su po prirodi kodirane oko ‘flertovanja’, verovatno ne bi mogle ni da putuju dvesta metara ako prebroje trenutke kada prestanu da flertuju! Potpuni rob pažnje, Vage mogu odmah da se okrenu oko svih i svega što vide u interesu. Na isti način, Vage koje nekako dobiju ono sa čime žele da flertuju nisu verne, ako ne i zaljubljene. Drugim rečima, Vage ne mogu da budu verne nijednoj vezi koju ne vole.

Najnovija dešavanja u vezi sa vašom omiljenom serijom koja će vas opčiniti možete pratiti na našoj Fejsbuk grupi Bračni trougao Happy tv serija i Instagram stranici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter