Izvor: Happy BSC
21.02.2021 u 20:47
0

Imate žute zube i kamenac: Čudan domaći recept leči SVE!

Ukoliko imate problem sa naslagama kamenca na zubima ili su vam zubi požuteli, postoji jednostavan recept koji može sve da popravi.

SAZNAJTE JOŠ

JEZIVA SAOBRAĆAJKA: Mladić sleteo automobilom u kanal i POGINUO, povređene još dve osobe

DIREKTORKA TORLAKA: Ruski stručnjaci odobrili početak proizvodnje vakcine Sputnjik V

„JOŠ NIŠTA NIJE GOTOVO…“ Premijerka Brnabić objavila NOVI SPOT o borbi sa koronom (VIDEO)

PREMINUO OSNIVAČ POLICIJSKE ASOCIJACIJE: Đorđe Gračanin izgubio bitku sa koronom

EPIDEMIJA LAŽNIH VESTI PREPLAVLJUJE INTERNET: Evo kako da prepoznate PROVERENE informacije

Dobra oralna higijena nije garancija da na zubima neće doći do pojave kamenca. Na stvaranje ovih čvrstih naslaga utiču mnogobrojni faktori kao što su sastav pljuvačke, nepravilan položaj zuba, neadekvatne plombe, kao i neke mukogingvinalne anomalije koje nastaju zbog nesklada pripojenih desni i okolne sluzokože. 

NE PROPUSTITE I OVO

Važna informacija za sve koji putuju u Švajcarsku: Srbija vraćena na listu RIZIČNIH ZEMALJA

SAMO TI, DETE, RADI SVOJ POSAO! Reči srpskog sveca ZAKLANOG u Jasenovcu paraju uši u filmu koji je digao Srbiju na noge

Dara u filmu dva puta SKIDA MARAMU: Na ovo niko nije obratio pažnju, a evo šta simbolizuju ove scene

MASOVNA TUČA U NOVOM SADU: Brutalna makljaža počela u kafiću pred kraj radnog vremena POVREĐENI MLADIĆ (23) SE BORI ZA ŽIVOT

Dok se boja zuba vremenom, logično, menja što zbog hrane i pića, što zbog procesa koji se dešavaju u organizmu ali i u samim zubima. Ipak, lek uvek postoji.

Sve što vam je potrebno je jedna kašičica sode bikarbone, jedan kašičica limuna, jedna kašičica rendanog đumbira i malo paste za zube.

Sjedinite sve ove sastojke. Koristite smesu samo po potrebi, sedam dana za redom, a zatim prestanite, jer limun i soda bikarbone mogu biti veoma jaki za zubnu gleđ.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter